Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

Ρέ βλαδιμηράκο ! Ενώ γνωρίζεις, τι θα γίνη στην Μέση Ανατολή, δίνεις 1 αεροπλανοφόρο στην Ινδία και στέλνεις το 2ο στο ... συνεργείο ; ...

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ! (vid)
Κλιμάκωση σε όλα τα επίπεδα από Ρωσία για Συρία : "Κλώνος του Τ.Μπους ο Μ.Ομπάμα"!
   "O M.Ομπάμα συμπεριφέρεται σαν κλώνος του Τζωρταζ Μπους και ετοιμάζεται να εμπλακεί σε έναν παράνομο πόλεμο στην Συρία όπως έκανε εκείνος" αναφέρει σε μήνυμά του στο twitter ο βουλευτής και επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής (ανήκει στην στενή ομάδα του προέδρου Πούτιν) Αλεξέϊ Πουσχόφ.
   Η προσωπική επίθεση στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μ.Ομπάμα από ένα άτομο που θεωρείται "η φωνή του Β.Πούτιν" σε θέματα εξωτερικής πολιτικής αποτελεί σίγουρα κλιμάκωση από την πλευρά της Ρωσίας, και χαρακτηριστικό είναι ότι η δήλωσή του μεταδόθηκε άμεσα από το πρακτορείο RIA Novosti.
   Αυτή ήταν η πρώτη άμεση αντίδραση της Ρωσίας στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, ότι Μ.Ομπάμα και Ν.Κάμερον επικοινώνησαν προκειμένου να συντονιστούν εν όψει της επέμβασης στην Συρία.
   Την ίδια στιγμή το μοναδικό αεροπλανοφόρο της Ρωσίας το "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ", διέκοψε το πρόγραμμα γενικού εκσυγχρονισμού του που έχει ξεκινήσει εδώ και 11 μήνες μήνες και κατεβαίνει στην Ανατολική Μεσόγειο επικεφαλής του ρωσικού Στόλου της Μεσογείου.
   Το πρόγραμμα αναβάθμισης το οποίο επρόκειτο να ολοκληρωθεί το 2017 διακόπτεται και σπεύδει σε μια περιοχή που όπως όλα δείχνουν θα παιχθεί το μεγαλύτερο γεωστρατηγικό/πολεμικό παίγνιο από την εποχή του πολέμου στον Κόλπο το 1990-1991 που άλλαξε τις ισορροπίες στην Μέση Ανατολή.
   (Το πλήρες κείμενο ευρίσκεται εις το κάτωθι Ιστολόγιον)
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.