Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Επιτέλους ... Αφήστε ... "το ... παλληκάρι της φακής", να πάη στις γαμημένες πολιτείες Αμερικής, να ... ξεκοκαλίση τα ... 70 δισ. δολάρια, που έκλεψε ... ... Λυπηθήτε τον ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΚΡΥΠΤΟ-εβραίο και ΠΡΟΔΟΤΗ της Αιγύπτου και των Αράβων ...

Αποφυλακίζεται ο χόσνι μουμπάρακ

   Ελεύθερος αναμένεται να αφεθεί εντός της εβδομάδας ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου χόσνι μουμπάρακ, σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου του στο πρακτορείο Reuters. Όπως είπε ο Φαρίντ Ελ Ντιμπ, ο μουμπάρακ αποφυλακίζεται καθώς απηλλάγη από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε σε μία από τις υποθέσεις διαφθοράς που τον βαρύνουν.
   Η μόνη βάσιμη νομική αιτία για την παράταση της κράτησης του Μουμπάρακ έγκειται σε μια ακόμη υπόθεση διαφοράς σε βάρος του, η οποία αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας, υποστήριξε ο συνήγορός του. «Το μόνο που απομένει», είπε, «είναι μια απλή διοικητική διαδικασία που δεν πρόκειται να διαρκέσει πάνω από 48 ώρες. Θα πρέπει να έχει αφεθεί ελεύθερος ως τα τέλη της εβδομάδας», εκτίμησε ο Φαρίντ Ελ Ντιμπ.
   Πάντως, ο 85χρονος μουμπάρακ αντιμετωπίζει ακόμη μια επαναληπτική δίκη για συνενοχή στις δολοφονίες διαδηλωτών κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του 2011 που οδήγησε στην ανατροπή του.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.