Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2013

Την Καλιφόρνιαν των ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων ενοχλεί ο ... Σταυρός ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Δημόσιο πανεπιστήμιο στις ηπα απαίτησε 
από φοιτήτρια να αφαιρέσει  
το σταυρό που φορούσε

   H παράνοια της πολιτικής ορθότητας ξανακτύπησε στις ηπα. Οι αρμόδιοι ενός Δημόσιου Πανεπιστημίου στην Καλιφόρνια διέταξαν μια φοιτήτρια να αφαιρέσει ένα σταυρουδάκι που φορούσε, ενώ εργαζόταν σε μια γιορτή πρωτοετών, επειδή φοβόντουσαν λέει, μήπως οι «άλλοι» το θεωρήσουν «προσβλητικό».
   Η 19χρονη Audrey Jarvis, που εργαζόταν στην ομάδα φοιτητών 'Associated Students Productions' (ASP) του Sonoma State University (SSU), δήλωσε στο FOX News ότι ο αρμόδιος αρχικά την διέταξε να αφαιρέσει το σταυρουδάκι, διότι «μπορεί να προσβάλλει τους άλλους, και ότι θα μπορούσε να κάνει τους νεοεισερχόμενους φοιτητές να αισθάνονται ανεπιθύμητοι, ή θα μπορούσε να προκαλέσει στους νεοεισερχόμενους φοιτητές την αίσθηση ότι η ASP δεν ήταν ένας οργανισμός που μπορούν να ενταχθούν". 
   Αργότερα, ο αρμόδιος φέρεται να της είπε να κρύψει το σταυρό κάτω από το πουκάμισό της ή να τον αφαιρέσει.Η Jarvis, που είναι καθολική, είπε ότι «έπαθε σοκ» και «έπεσε από τα σύννεφα» όταν άκουσε τις οδηγίες του αρμόδιου.
   "Αισθάνθηκα προσβεβλημένη γιατί πιστεύω ως χριστιανή γυναίκα ότι έχω δικαίωμα να εμφανίζω την πίστη μου με όποιον τρόπο μου αρέσει εφ 'όσον δεν βλάπτει κανέναν άλλο," είπε η Jarvis στο FOX News. "Πληγώθηκα πολύ και αισθάνθηκα σαν η επίσημη στάση του πανεπιστημίου - που μιλάει για ανοχή και ενσωμάτωση σε όλα - να παραβιάστηκε".
   Ο δικηγόρος της νομικής εταιρίας 'Liberty Institute', Hiram Sasser, ο οποίος εκπροσωπεί πλέον την Jarvis, λέει ότι το SSU πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις του, προσθέτοντας ότι έκαναν λάθος οι αρμόδιοι να απαιτήσουν την απομάκρυνση θρησκευτικών κοσμημάτων.
   Ο πρόεδρος του SSU, Ruben Arminana, πάντως, φέρεται να είναι ενήμερος για το περιστατικό και τώρα προσπαθεί να έρθει σε επαφή με την Jarvis για να ζητήσει συγγνώμη, είπε η εκπρόσωπος της σχολής Susan Kashack στο FOX News. Μάλλον επειδή φοβούνται μύνηση λεμε εμείς.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.