Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

Ώστε, οι ... εμπρησταί κατέχουν και πολλά ... χρήματα ! Εκεί στο Καπανδρίτι ζούσαν και οι ... Ξηροί, χλωροί και το κακό συναπάντημα ...

Ελεύθερος με εγγύηση 
ο ύποπτος για τον εμπρησμό 
της Βαρυπόμπης
   Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δυο φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του, αφέθηκε μετά την απολογία του στον 3ο ειδικό ανακριτή ο 60χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας εμπρησμού σε βαθμό κακουργήματος.
   Ο 60χρονος πρώην αυτοκινητιστής που διέμενε στο Καπανδρίτι, συνελήφθη από την ΕΛΑΣ σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας προς την πλευρά της Βαρυμπόμπης, την ώρα που φέρεται- σύμφωνα με την κατηγορία- να προσπαθούσε να βάλει φωτιά σε χόρτα που είχε συσσωρεύσει σε ένα σημείο του δρόμου. 
   Ο 60χρονος επέβαινε σε ΙΧ μέσα στο οποίο φέρεται να βρέθηκαν μπιτόνι βενζίνη και πολλοί αναπτήρες. Στους αστυνομικούς αρνήθηκε κάθε εμπλοκή και μίλησε για μια «απλή βραδινή βόλτα του», ενώ στον ανακριτή επέμεινε πώς στο χώρο βρισκόταν για να μαζέψει πέτρες για ένα οίκημα που φτιάχνει: «Είμαι αθώος, και θέλατε να μου φορτώσετε όλες τις πυρκαγιές της Αττικής», είπε στους δημοσιογράφους έξω από το γραφείο του ανακριτή.   
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.