Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Προς Αναγνώστην ! 10 (Και ουχί προς τα, λόγω ... ατιμωρησίας, προκλητικά και θρασύτατα ... κοπρόσκυλα-λούστρους) (Ε)

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

   Η ανάρτησις ταύτη, ώ Αναγνώστα, υπό ετέρας συνθήκας θα εδημοσιεύετο εις την σειράν αναρτήσεων υπό τον τίτλον "Κ. ΠΛΕΥΡΗΣ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ 1965-1977".
   Αφ' ής στιγμής, όμως, προέκυψεν η σειρά "Προς Αναγνώστην", δημοσιεύεται ενταύθα, ως ανήκουσα θεματικώς ενθάδε. 
   Εκ του ως άνω βιβλίου, λοιπόν, του Κ. Πλεύρη και εκ των σελίδων του 108-109, αναδημοσιεύω το κάτωθι τμήμα :
   {Οι "εσωτερικές αντινομίες" της Επαναστάσεως (όπως τις ονόμασε πρόσφατα ο Γ. Παπαδόπουλος) είχαν διαφανή σε μας ήδη από τότε. 
   Σιγά-σιγά είχαμε επισημάνει, ποιοί  Αξιωματικοί μας συμπαθούσαν και ποιοί μας αποστρέφονταν, όπως και τις διάφορες ιδεολογικές πτέρυγες που επικρατούσαν μέσα στο καθεστώς. 
   Η ανατροπή του Γ. Παπαδόπουλου, που κατέπληξε τους πάντες τον Νοέμβριο 1973, στα έμπειρα μάτια τα δικά μας δεν αποκλειόταν ήδη από το 1968 ή το 1969. 

   Για μας ήταν φανερό, ότι ο Ρουφογάλης είχε δημιουργήσει κράτος εν κράτει με την ΚΥΠ, ότι η δουλοπρεπής διαγωγή του Ιωαννίδη ήταν ύποπτη, κλπ. 
   Η "κόντρα" μας με την ΚΥΠ έφθασε μάλιστα στο σημείο να εισβάλη αυτή μία νύχτα του 1970 στα Γραφεία μας και να τα ερευνήση εξονυχιστικά, ψάχνοντας για στοιχεία επιβαρύνοντα αξιωματικούς της Επαναστάσεως ! Ευτυχώς είχαμε πάντα την πρόνοια να κρύβουμε εκτός Γραφείων στοιχεία αποδεικνύοντα κάποια έμμεση οικονομική βοήθεια μερικών αξιωματικών.  
   Υποπτευόμαστε ακόμη ότι μία βόμβα, που έριξαν στα Γραφεία μας ανήμερα στις 28 Οκτωμβρίου του 1969 (και που προλάβαμε μόνοι μας να εξουδετερώσουμε), δεν ήταν δουλειά "'αντιστασιακών", αλλά της ίδιας της ΚΥΠ.
   Οι ψευτοαντιστασιακοί εμάς δεν τολμούσαν ούτε να μας πλησιάσουν} ! 
*************************************************
   Ώστε, ο ... ρουφο-γάλη-ς, ως Διοικητής της τότε κυπ, είχεν δημιουργήσει ... κράτος εν κράτει ...
   Αλλά, ... "ένα λεπτό περιπτερά", για ... λογαριασμό ποίου εδημιούργησεν το εν λόγω "κράτος εν κράτει" ; ... 
   Διότι τότε εκυβέρνα την Ελλάδαν το στρατιωτικόν καθεστώς της 21ης Απριλίου 1967 !
   Υφίστατο φορεύς ή καθεστώς ... πατριωτικώτερος, εθνικιστικώτερος, ακροδεξιώτερος, χουντικώτερος, φασιστικώτερος, και λοιπές προοδευτικιές πουστιές και πουτανιές ; ...
   Ασφαλώς όχι !
   Τότε εις ποίον έδιδεν ... αναφοράν ο εν λόγω ... ρουφο-γάλη-ς (μόνον τα ερπετά ... ρουφούν το ... γάλα) ; ...
   Διότι δεν ήτο και ... θεός, ώστε να δίδη αναφοράν μόνον εις τον εαυτόν του ...
   Κάπου έδιδεν αναφοράν της πουτάνας ο γυιός, αλλά πού, άρα γε ; ...
   Έ, μην υποθέσεις, ώ Αναγνώστα, ότι έδιδεν αναφοράν εις το ... κ.ι.σ. και την ΣΚΥΛΟ-μοσσάντ ...
   Τας περισσωτέρας βόμβας είχον ρίψει τα ... εβραϊκά- "δημοκρατικά" κλιμάκια της ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ξυπ/ξυπ, ως είχεν βεβαιώσει εμέ ο γερασιμάκος (ο άτυπος αρχηγός της εβραιο-ξυπ/ξυπ), όστις και εκινδύνευσεν, όπως συλληφθή κάποτε, αλλά εν τέλει συνέλαβον άλλον αι αρχαί της εποχής (επρόκειτο περί βόμβας εντός ... ραδιοφώνου) ... 
   Ώστε, ... αι μυστικαί υπηρεσίαι της Πατρίδος ημών των Ελλήνων ... ΠΡΟΔΟΤΙΚΑΙ εισίν (εξαιρέσει ελαχίστων Τιμίων και Πατριωτών), εργαζόμεναι ακαταπαύστως προς ... συγκράτησιν της ... ορμητικότητος και της ... δημιουργικότητος των Ελλήνων και της Ελλάδος, ίνα μην ενοχλήται ο ... σιωνισμός και το ΠΑΡΑΝΟΜΟΝ ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-ισραήλ του και άπαντα τα "μεγάλα κράτη", τα εργαζόμενα, επίσης, ακαταπαύστως υπέρ του ... σιωνισμού και του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-ισραήλ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.