Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Βρέ, σχιστομάτικα και ψυχοπαθώς φιλόδοξα ζωάκια ! Γιατί δεν ωνομάσατε τον πύραυλον δια ονόματος δικού σας (π.χ. ... φουκουσίμα) και θέσατε επί τούτου ... όνομα γράμματος της αλφαβήτου της Ελλάδος ; ...

Παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα

Ανεστάλη την τελευταία στιγμή η εκτόξευση του ιαπωνικού πυραύλου Epsilon

   Ανεστάλη αιφνιδίως την Τρίτη η εκτόξευση του πρώτου νέου πυραύλου που κατασκεύασε η Ιαπωνία τα 12 τελευταία χρόνια, του Epsilon, ο οποίος πήρε το όνομά του από το πέμπτο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου.
   Μετά το τέλος της αντίστροφης μέτρησης ο πύραυλος δεν ανυψώθηκε ούτε μετακινήθηκε καθόλου από τη βάση του, καθώς παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα 19 μόλις δευτερόλεπτα πριν την εκτόξευσή του.
   «Αυτή τη στιγμή ελέγχουμε, θα γνωστοποιήσουμε τις πληροφορίες αργότερα» δήλωσε εκπρόσωπος της ιαπωνικής διαστημικής υπηρεσίας JAXA.
   Ο ύψους 24 μέτρων πύραυλος επρόκειτο να εκτοξευθεί από τη βάση της Ουτσινούρα στις 13:45 (τοπική ώρα, 07:45 ώρα Ελλάδας), αλλά τίποτε δεν συνέβη και μισή ώρα αργότερα ο πύραυλος εξακολουθούσε να βρίσκεται σ' αυτή τη βάση μέσα στα δασώδη βουνά της νότιας νομαρχίας Καγκοσίμα.
   Η εκτόξευση, η οποία είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 22 Αυγούστου, είχε ήδη αναβληθεί εξαιτίας τεχνικού προβλήματος.
   Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.