Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΕΥΓΕ ! Νεαρέ Άσσαντ ! ΑΞΙΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΕΣΟΥ ! ΘΑ ΤΙΜΗΘΗΣ ΥΠΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

"ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ 
ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ"
Μπασάρ αλ Άσαντ: "Νυν υπέρ πάντων 
ο αγών"...
   Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα στο Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο της χώρας, ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Ασαντ είπε το "Νυν υπέρ πάντων ο αγών" και έδωσε τις τελευταίες πολιτικές οδηγίες στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας για να αντισταθούν στην "καταιγίδα" που έρχεται.
   Διαψεύδοντας ταυτοχρόνως τις πληροφορίες ιρανικών ΜΜΕ (είχαμε σημειώσει ότι τα ιρανικά ΜΜΕ διακρίνονται για την ελάχιστη αξιοπιστία τους) ότι έχει διαφύγει στο Ιράν. Αν και δεν αποκλείεται για λόγους ασφαλείας να έχει στείλει την οικογένειά του στην Τεχεράνη.
   «Από την έναρξη της κρίσης, εσείς το ξέρετε, περιμένουμε τη στιγμή που ο πραγματικός μας εχθρός θα αποκαλυφθεί και αυτό συμβαίνει τώρα. Ετοιμάζονται να κτυπήσουν την γη των προγόνων μας, να κτυπήσουν τον λαό μας, αφού οι αντιπρόσωποί τους που αιματοκύλισαν της Συρία, ηττήθηκαν στον πόλεμο εντός της χώρας.
   Δεν είμαστε μόνοι. Έχουμε συμμάχους, αλλά πάνω απ'όλα έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας.
   Γνωρίζω ότι το ηθικό σας είναι υψηλό και ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε επίθεση και να προασπίσετε την πατρίδα. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνετε το καθήκον σας.
   Είναι μια ιστορική αναμέτρηση από την οποία πρέπει να βγούμε και θα βγούμε νικητές.
   Μεταφέρετε στους άνδρες σας το μήνυμα ότι είμαι δίπλα τους και θα είμαι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της ζωής μου» δήλωσε ο Μπασάρ αλ Άσαντ.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.