Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Εάν το εννοίκιον του 1,5 εκ. ευρώ αφορά έκαστον μήναν, τότε ετησίως εδίδετο και δίδεται το ποσόν των (1,5 χ 12=) 18 εκ. ευρώ ! Συνεπώς, την τελευταίαν δεκαετίαν εδόθησαν (18 χ 10=) ... 180 εκ. ευρώ και την τελευταίαν εικοσαετίαν εδόθησαν (18 χ 20=) ... 360 εκ. ευρώ ... !!!!!! (Εάν, δε, 1,5 εκ. αφορά ετήσιον εννοίκιον, τότε την τελευταίαν δεκαετίαν εδόθησαν (1,5 χ 10=) 15 εκ. ευρώ και την τελευταίαν εικοσαετίαν (1,5 χ 20=) 30 εκ. ευρώ !!! Συνολικώς, αι παρελθούσαι και η νυν κυβέρνησις πόσα χρήματα ... εχάρισαν εις τους ... ιδιοκτήτας των εννοικιαζομένων κτιρίων ; ... Και, ... "για την ψυχή της μάνας τους" τα έδιδαν ; ... Ή, μήπως, ... "άπλωναν το χέρι" ; ... Ά, μπα ...

Μιχελάκης : Aναζητεί νέο κτίριο για να γλιτώσει το 1,5 εκατ. ευρώ ενοίκιο 
του υπουργείου Εσωτερικών

   Σε διαδικασία ... κινητικότητας μπαίνει ολόκληρο το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς, η ηγεσία και ο Γιάννης Μιχελάκης αναζητούν κατάλληλο κτίριο για να μεταφερθούν οι υπηρεσίες από εκείνο της πλατείας Κλαυθμώνος.
   Ο λόγος δεν είναι το γεγονός ότι το Εσωτερικών θα γίνει στόχος διαμαρτυριών και διαδηλώσεων τους επόμενους μήνες, αλλά το αβάσταχτο ενοίκιο του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που πληρώνει στην πλατεία Κλαυθμώνος.
   Σύμφωνα με το «Βηματοδότη» ο κ. Μιχελάκης ψάχνει τρόπους να απαλλαγεί από το ενοίκιο του κεντρικού κτιρίου αλλά και των υπολοίπων διάσπαρτων υπηρεσιών του και στοχεύει να μετακομίσει σε ένα από τα κτίρια που αποτελούν περιουσία του Δημοσίου, όποτε θα είναι και δωρεάν.
   Προς το παρών προκρίνονται δύο κτίρια το ένα στο κέντρο της Αθήνας και το άλλο στη Νέα Ιωνία, ωστόσο, ο υπουργός, παρά το ότι βιάζεται να μετακομίσει πριν το τέλος του χρόνου, δεν θα παραλείψει τις διαβουλεύσεις με τους εργαζομένους για να επιλέξουν από κοινού το κτίριο.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.