Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

Εκείνος ο μυστικο-σύμβουλος του ... πρωθυπουργού (και πηδηχτή ... κώλων) κουστάκι, υπό το επώνυμον Λούλης, τι να αποτελούσε, άρα γε ; ... Π.χ. ... Ελληναράν, αλβαναράν, εγγλεζαράν, σκαταράν ; ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Φλολάντ Λούλι : Ο ψυχρός δολοφόνος της συμμορίας του Μάριο Κόλα, κρύβεται στην Αθήνα

   Μπορεί ο Ιλίρ Κούπα να έχει διαφύγει κατά πάσα πιθανότητα στην Αλβανία, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ έχει ρίξει «δίχτυα» για την σύλληψη δύο κακοποιών από την συμμορία των Αλβανών κακοποιών, οι οποίοι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κρύβονται στην Αθήνα.
   Οι άνδρες της αστυνομίας μετά από εκτεταμένες έρευνες, είναι πεπεισμένοι πως ο Φλολάντ Λούλι κρύβεται στην Αθήνα και δεν ακολούθησε τους υπόλοιπους συγκρατούμενους του στην προσπάθεια τους να διαφύγουν από την Ελλάδα, ενώ οι πληροφορίες που έχει η αστυνομία, καθιστούν σαφές το γεγονός πως ο Λούλι δεν ακολούθησε τον Φάτος Σούλα στο δρόμο προς το Κόσοβο, ούτε το Κλέμεντ Κάλα στο δρόμο προς την Αλβανία, αλλά έχει «δικούς του ανθρώπους» οι οποίοι τον κρύβουν στην Αθήνα, αναφέρει η Espresso.
   Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται πως βρίσκεται στα ίχνη και ενός άλλου Αλβανού κακοποιού. Πρόκειται για τον αδίστακτο κακοποιό Αντιμίρ Μουρατάι, ο οποίο φέρεται να συμμετείχε σε ληστεία τράπεζας στη Λάρισα μαζί με τον Κλέμεντ Κάλα και απέσπασε λεία άνω του μισού εκατ. ευρώ.
   Το προφίλ του Φλολάντ Λούλι
   Ο 27χρονος Αλβανός, αποτελεί μία ακόμη πρόκληση για την ΕΛ.ΑΣ, καθώς αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για έναν «ψημένο» κακοποιό και στυγνό δολοφόνο, ο οποίος στερείται δισταγμών. Ανώτατα κλιμάκια της Αστυνομίας, επισημαίνουν πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως επέλεξε την πορεία του «μοναχικού λύκου» και δεν ακολούθησε την υπόλοιπη συμμορία των Αλβανών δραπετών του Μάριον Κόλα.
   Ο Λούλι Φλολάντ, όπως επισημαίνουν οι άνδρες της Αστυνομίας είναι αδίστακτος κλέφτης, κακοποιός και δολοφόνος. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα πως είχε κατηγορηθεί ως αρχηγός συμμορίας κακοποιών η οποία από το 2009 έως το 2011 διέπραξε συνολικά 38 ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων στη Λάρισα και τον Βόλο. Μάλιστα, ο Λούλι δεν δίστασε να σκοτώσει εν ψυχρώ μια 55χρονη γυναίκα όταν αυτή αρνήθηκε να του δείξει το μέρος που έκρυβε τα χρήματα της. Ο Αλβανός κακοποιός, καταδικάστηκε σε τρεις φορές ισόβια, με επιπρόσθετη ποινή 146 χρόνων.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.