Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Η ... ικανοποίησις εσού, ώ ... ερπετο-ΣΚΟΥΠΙΔΟ, ήτις και αποτυπώνεται εις το ... γέλιον εσού, ΘΑ ΣΟΥ ... ΚΟΣΤΙΣΗ κάτι παραπάνω ! ΤΗΝ "ΖΩΗΝ" εσού ως ... ανθρώπου ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ;
''Βγαίνει ο λογαριασμός'' λέει ο Στουρνάρας !
   «Σπεκουλαδόρους» και «πρόθυμους ηλίθιους» χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας όσους επιθυμούν την έξοδο της χώρας από το ευρώ ενώ επεσήμανε πως «πιστεύω βαθύτατα, από την καρδιά μου, ότι ο λογαριασμός βγαίνει. Να έχετε ελπίδα! Ο λογαριασμός βγαίνει αρκεί να το πιστέψουμε. Έχουμε κάνει τεράστιες προσπάθειες για την εξισορρόπηση της οικονομίας». 
   Πιο αναλυτικά, ο υπουργός μιλώντας στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης των Κρατικών Λαχείων υποστήριξε ότι «οι υγιείς δυνάμεις του κόσμου θέλουν να σωθούμε και γι' αυτό υπάρχει αυτό το τεράστιο πρόγραμμα σωτηρίας. Όχι με απεχθείς όρους αλλά με χαμηλά επιτόκια και κάνουμε προσπάθειες για να ελαφρύνουμε κι άλλο τους όρους».
   Πρόσθεσε, όμως, ότι εκείνοι που επιθυμούν την καταστροφή της  χώρας είναι «οι σπεκουλαδόροι που σορτάρουν και ποντάρουν στην αποτυχία του ευρώ ή – για να χρησιμοποιήσω μια φράση του Λένιν – οι πρόθυμοι ηλίθιοι».
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.