Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

Ώστε, το ... παπανδρεϊκό ΠΟΥΤΑΝΟ-ΓΕΝΝΗΜΑ και οι έξωθεν ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίοι μας ... κατέστρεψαν, για να ... αυξήσουν το χρέος μας ... Εξ αρχής, 1821 και εντεύθεν, το κρατίδιον ... Ελλάς "το κρατούν απ' το λαιμό" τα εβραϊκά ΠΟΥΤΑΝΟ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (ρότσιλντ, κλπ) και δεν πρόκειται, να το αφήσουν μόνοι τους ... ΕΛΕΥΘΕΡΟ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, επειδή γνωρίζουν την ... συνέχεια, όλως ... καταστροφική για 'κείνους και τον ... πάνα τους (=σατανά, διάβολο, ιαχβέ, ιάφεθ, ιαπετό, άδωνι, άτον, χάτον, κλπ) ! ...

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2009 !
Ξεπέρασε τα 321 δισεκατομμύρια ευρώ 
το χρέος!
   Τα 321 δισ. ευρώ ξεπέρασε το δημόσιο χρέος στο τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2013, χρέος μεγαλύτερο κι από αυτό που είχε η Ελλάδα το 2009 πριν ξεσπάσει η κρίση.
   Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το Βήμα, το χρέος επιβαρύνθηκε κατά 16 δισ. ευρώ εντός του 2013, ενώ είναι υψηλότερο κατά 18 δισ. ευρώ από τον Ιούνιο του 2012 που ήταν μόλις 303 δισ. ευρώ.
   Το ύψος του δανεισμού που με τα σημερινά δεδομένα αντιστοιχεί στο 180% του ΑΕΠ και παρά την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος εξακολουθεί να επιβαρύνεται με το ύψος των τόκων, δημιουργεί προβληματισμό στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης που ψάχνει τρόπους να το αντιμετωπίσει.
   Παράλληλα οι εμπειρογνώμονες είναι διχασμένοι, για το κατά πόσο το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, που ξεπέρασε στο τέλος Ιουνίου τα 321 δισ. ευρώ χωρίς να υπολογίζονται οι εγγυήσεις που καταπίπτουν, μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά χωρίς ένα νέο «κούρεμα».
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.