Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

Ρέ ... γρηγόρη πάλαστ ! "Σάλτα πηδήξου και ... φέρε και την ... είσπραξη" ! Γαμώ τον πάναν ! Γαμώ το ισραήλ ! Γαμώ και σένα, ώ ΣΚΥΛΟ-ΠΟΥΣΤΡΑ ! "Που θα μας πείς και δειλούς" ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ του Πλανήτου ! Αφού είμεθα δειλοί, γιατί επί 40 έτη "κλάνετε μέντες" και δεν βάζετε την κωλο-τουρκία, να επιτεθή ; ... {Και τι θέλει, να είπη προς ημάς ο λεγάμενος, ώ Αναγνώστη ; ... Εν ώ χρόνω ... αι γαμημέναι πολιτείαι κατέστρεψαν την Ελλάδαν (ιδέτε και τας αναρτήσεις εμού, τας αναφερομένας εις το βιβλίον του Πάνου Παναγιώτου), αφήσασαι κατόπιν την ... βλακο-γοτθίαν "να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά", τώρα καλούν την βλακο-γοτθίαν, ίνα ... αυτοκτονήση ! ... Και αφού η βλακο-γοτθία αρνείται, ίνα αυτοκτονήση, ... οφείλουν οι Έλληνες να την ... τιμωρήσουν ! ... Ήτοι να αποχωρήσουν εκ του ευρώ, ώστε να διαλυθή η ευρωζώνη ! (Και βεβαίως να επιστρέψωμεν εις την, ... χειραγωγουμένην-δικήν των, δραχμήν ... Διότι το εν λόγω ΠΟΥΤΑΝΟ-ΓΕΝΝΗΜΑ δεν μας είπεν και έτερα τινά ! Ως π.χ. την ... ισοτιμίαν ... ΣΚΑΤΟ-δολαρίου και Δραχμής ... Αυτό κάνει ... τζίζ ... Θα σας είπω εγώ, όμως : Από ... 750 έως ... 1.500 Δραχμές ανά ... ΣΚΑΤΟ-δολάριον ! ... Και τούτο, ότε η ισοτιμία του νομίσματος της οικονομίας του κώλου, ήτοι της "βολγκα-ρίας", μετά του ΣΚΑΤΟ-δολαρίου είναι ... 2 λέβα προς 1 ΣΚΑΤΟ-δολάριον ... Εάν δεν αντελήφθητε, η οικονομία της "βολγκα-ρίας" ευρίσκεται ... υπεράνω της οικονομίας της Ελλάδος επί ... 350 έως 750 φοράς ... ) ! Και αφού καταστρέψη η Ελλάς (ριφθησομένη εις οιονεί ... εμφύλιον, ως είχον πράξει και το ... 1946-8) την ευρωζώνην, συνεπώς και την βλακο-γοτθίαν και τα άλλα Κράτη της ευρωζώνης, να δυνηθούν αι γαμημέναι πολιτείαι Αμερικής, όπως ιδρύσουν το ... "μεγάλο ισραήλ" !!! ... Αφού σκοτωθούν ό,σο περισσώτεροι γίνεται ... Έλληνες ... Ρέ, ΠΟΥΣΤΡΟ-πάλαστ ! Ειδοποίησε και τα άλλα ... μαύρα ... παλάτια, ότι ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑΝ ... "ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

Κεραυνός από ηπα - "Το ευρώ σκοτώνει 
τους Έλληνες 
αλλά αυτοί είναι δειλοί"
    Οι ηπα κλιμακώνουν τις πιέσεις στην Γερμανία για να αλλάξει πολιτική εντός της ευρωζώνης και ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας, φοβούμενες τα χειρότερα : εσωτερική κατάρρευση, αποδόμηση της οικονομικής και πολιτικής ελίτ και "αλλαγή στρατοπέδου" προς την κατεύθυνση της Ρωσίας, όπως έγινε με την Σερβία, την Ουκρανία και πιθανόν να συμβεί και με την Βουλγαρία.
   Σε άρθρο του κατά της πολιτικής εξαθλίωσης του νότου και του κοινού νομίσματος ο Αμερικανός συγγραφέας και δημοσιογράφος, συνεργάτης της εφημερίδας Observer, Γκρέγκορι Πάλαστ ο οποίος βρίσκεται "κοντά" στον Λευκό Οίκο και τις θέσεις των ηπα σε διάφορα θέματα, χαρακτηρίζει την ευρωζώνη “Tέταρτο Ράιχ” και την Ελλάδα ως “σκηνή εγκλήματος” του Τέταρτου Ράϊχ !
   Αλλά σφυροκοπά και τους Έλληνες πολίτες που έχουν σκύψει το κεφάλι στην τρόικα χαρακτηρίζοντάς τους "δειλούς" και καλεί να υπάρξει "μια διαφορετική φωνή στην Ελλάδα για να τοποθετηθεί κατά του ευρώ. Ακόμα και τον ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτηρίζει "συμβιβασμένο που έχει υποκύψει πλήρως" !
   Πρέπει η Ελλάδα να φύγει από την Ευρωζώνη. Δεν πρέπει να είστε μέλος της. Το να θέλεις να μείνεις στην Ευρωζώνη είναι σαν να θέλεις να μείνεις σε μια κοινότητα λεπρών ... Το ευρώ είναι το Τέταρτο Ράιχ” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αμερικανός δημοσιογράφος και συνεχίζει  
   “Η διαφορά ανάμεσα στους Έλληνες και τους Αργεντινούς είναι πως οι Έλληνες είναι δειλοί. Ο ελληνικός λαός είναι εκ φύσεως δειλός [....] δεν υπάρχει κάποια φωνή κατά του ευρώ. Υπήρχε κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά πλέον έχει υποκύψει πλήρως. Χρειάζεστε μια διαφορετική φωνή” καταλήγει ο Γκρέγκορι Πάλαστ.
   Ο Αμερικανός συγγραφέας σημειώνει ότι η σημερινή οικονομική πολιτική που έχει επιβάλει η Γερμανία στην Ελλάδα ισοδυναμεί με θανατική καταδίκη της χώρας και το ΔΝΤ λανθασμένα συμπορεύεται με αυτή την πολιτική.
   Σύμφωνα με τον ίδιο οι επιταγές του ΔΝΤ και της τρόικα προς την Ελλάδα είναι παρόμοιες με αυτές σε χώρες της Λατινικής Αμερικής που είχαν ως αποτέλεσμα να πωληθούν σε εξευτελιστικές τιμές πλουτοπαραγωγικές πηγές στο βωμό μιας υποτιθέμενης ανάπτυξης.
   “Τα παραδείγματα χωρών της λατινικής Αμερικής μας δείχνουν πολλά. Η Ελλάδα χρειάζεται το νερό και την ενέργεια. Αν τα πουλήσει θα αναγκαστεί να τα αγοράζει από αμερικανικές ή γερμανικές εταιρίες” αναφέρει ο ίδιος ο  Γκρέγκορι Πάλαστ ο οποίος με έναν λίβελο κατά της Ε.Ε καλεί τη χώρα μας να εγκαταλείψει πάραυτα την Νομισματική Ένωση.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.