Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

Ρέ, τον ... ΧΟΝΤΡΟ-ΜΑΛΑΚΑ ερντογάν ! Έκλαυσε, δήθεν, επειδή ελυπήθη εκ της επιστολής του μουσουλμάνου πατρός προς την σκοτωθείσαν θυγατέραν του ! ... ΟΥΧΙ ! Ουδόλως ελυπήθη εκ των χιλιάδων ... βιασμών και φόνων ... θυγατέρων Χριστιανών της Συρίας και της Αιγύπτου ! Σκέπτεται και δρα ως ... γενίτσαρον κτήνος ! Και ως τοιούτον θα ... ψοφήση ...

ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ 10 ΕΚΑΤ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (vid)
Συρία-Αίγυπτος : Καίνε εκκλησίες, σφάζουν και βιάζουν χριστιανούς - Η Δύση αδιαφορεί
   Μαζικές δολοφονίες χριστιανών, απαγωγές και εκτελέσεις ελληνορθοδόξων, καθολικών και κοπτών χριστιανών, βιασμοί Χριστιανών γυναικών, καταστροφή εκκλησιών και ιερών συμβόλων της χριστιανοσύνης.
   Αυτή είναι η μαύρη μοίρα των Χριστιανών σε Συρία και Αίγυπτο, όπου αποτελούν και στις δύο  χώρες το 10% του συνολικού πληθυμσού τους, κάπου 10 εκατομμύρια ψυχές.
   Περισσότερες από 40 εκκλησίες κάηκαν και άλλες 23 δέχθηκαν επιθέσεις και έχουν μεγάλες φθορές από τις αναταραχές των τελευταίων ημερών στην Αίγυπτο από τους ισλαμιστές.
   Περισσότερες από 300 εκκλησίες έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στην Συρία, εκατοντάδες χριστιανοί έχουν δολοφονηθεί και χιλιάδες χριστιανές έχουν βιαστεί από τους ισλαμιστές.
   Δείτε την έκταση της καταστροφή που προκάλεσαν στον Άγιο Ηλία της αλ Κουσέιρ οι ισλαμιστές. σε όποιες περιοχές καταλαμβάνουν εξοντώνουν όλους τους χριστιανούς που δεν μπόρεσαν να απομακρυνθούν έγκαιρα, αφού πρώτα βιάζουν όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας
   «Ηταν τρομακτικό, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Εκλαιγα ασταμάτητα», είπε στο CNN ο Ρίντα Γκέργκις, επίτροπος του Αγ. Μιχαήλ, στην Αίγυπτο ενός από τους ναούς που δέχθηκαν επίθεση, ενώ ο ίδιος αναγκάστηκε να τρέξει για να σωθεί. «Είχαν μαχαίρια, βόμβες μολότοφ, όπλα», πρόσθεσε.
   (Εις το κάτωθι Ιστολόγιον περιέχωνται και δύο βίντεο)
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.