Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ! Διότι, πέρισυ το ... ολλανδικό ΠΟΥΤΑΝΟ-ΓΕΝΝΗΜΑ ... απέλυσε άνω των ... 150 υπαλλήλων του ! Εσάς, όμως, το μόνο που σας ενδιαφέρει, είναι το ... εύκολο χρήμα και το ... εύκολο μουνί ! ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ !

 
"Κανόνι" από ολλανδικό 
ταξιωτικό γραφείο
   Δεν θα εορτάσουν σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού δεκάδες Έλληνες ξενοδόχοι οι οποίοι συνεργάζονταν με τον tour operator Oad Reizen, έναν από τους μεγαλύτερους στην ολλανδική αγορά, ο οποίος κήρυξε πτώχευση.
   Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η Καθημερινή, η Oad Reizen με έτος ίδρυσης το 1924 είχε συνεργασία κυρίως με μικρά ξενοδοχεία σε περιοχές όπως στην Κρήτη, στην Κω, στη Ρόδο, στην Κέρκυρα, στην Κεφαλλονιά κ.α.
   Ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Κω Μ. Χατζημιχαήλ αναφέρει ότι οι ανεξόφλητες οφειλές της εταιρείας προς, περίπου, 55 ξενοδόχους του νησιού κυμαίνονται ανά περίπτωση από 5.000 έως 40.000 ευρώ.
   Επίσης, προσθέτει ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων οι οφειλές είχαν εξοφληθεί έως και τον Ιούνιο. Ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Ν. Χαλκιαδάκης επισημαίνει ότι η εταιρεία διακινούσε έως 5.000 άτομα σε περίπου 40 κυρίως μικρά καταλύματα στην Κρήτη και είχε καλύψει πληρωμές του σε αρκετά έως τον Ιούλιο.
   Η Oad Reizen που διακινούσε τουρίστες και σε Τουρκία, Ισπανία και Πορτογαλία αντιμετώπιζε προβλήματα ρευστότητας, ενώ πέρυσι είχε απολύσει πάνω από 150 άτομα.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.