Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ανεξαρτήτως του ότι ο λόγος που τον δικάζουν είναι άλλος (και γνωρίζεις εσύ, ώ Βλαδίμηρε, ποιός είναι), η φράσις εσού περί του "εάν ήταν ομοφυλόφιλος, κανείς δεν θα τα έβαζε μαζί του" απηχεί Αλήθειαν ! Εξ άλλου τον δικάζουν ... εβραιο-μασωνικές δικαστικές ΣΚΥΛΟ-ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ! ... Όχι, όμως, ότι αποτελεί και... Άγιον Άνθρωπον ... ο λεγάμενος ... Φίλος εσού, μεν, Αλήθεια, δε ...

B. ΠΟΥΤΙΝ
"Δικάζουν τον Μπερλουσκόνι 
επειδή ζει με γυναίκες"
   Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν μιλώντας στο Φόρουμ του Βαλντάι δήλωσε πως ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν θα είχε μπλεξίματα με την δικαιοσύνη εάν ήταν ομοφυλόφιλος αντί να έχει πολλές γυναίκες συντρόφους.
   «Δικάζουν τον Μπερλουσκόνι επειδή ζει με γυναίκες. Εάν ήταν ομοφυλόφιλος κανείς δεν θα τα έβαζε μαζί του», ισχυρίστηκε ο Ρώσος πρόεδρος ενώπιον ενός ακροατηρίου αποτελούμενου από δημοσιογράφους και πρώην ηγέτες, όπως ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ρομάνο Πρόντι και ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν.
   Το Φόρουμ του Βαλντάι οργανώνεται από το επίσημο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti και φιλοξενεί κάθε χρόνο πολλούς δημοσιογράφους, πρώην ηγέτες και ειδικούς, Ρώσους και ξένους, σε ρωσικά θέματα.
   Στα τέλη Ιουνίου ο Πούτιν επικύρωσε έναν νόμο με τον οποίο καταδικάζεται η ομοφυλοφιλική προπαγάνδα σε ανηλίκους. Πολλοί "προασπιστές" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επέκριναν το νόμο αυτό. Ορισμένοι μάλιστα έκαναν έκκληση για μποϊκοτάζ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Φεβρουάριο στο Σότσι, στη νότια Ρωσία.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.