Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ανεξαρτήτως του ... Βασικού Ψεύδους τον οποίον χρησιμοποιείς (ότι δηλ. η ΕΛΛΑΣ ήτο η ... μολυσμένη), μάθε ... λ'ΑΓΓΟΥΡΩ-ΜΑΛΑΚΩ, ότι και ημείς οι Έλληνες ... Χειρουργείον θα χρησιμοποιήσωμεν ! Αντιστρόφως βεβαίως ... ΘΑ ΚΟΨΩΜΕΝ ΑΠΑΝ ΤΟ ... ΣΩΜΑ ΣΑΣ ! Ως απολύτως ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΝ ! Αντελήφθης, ώ ... αντρο-κωλο-γύναικο ; ... ΒΡΩΜΙΚΟ ΖΩΟ !

ΟΜΟΛΟΓΙΑ "ΧΑΣΑΠΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
κ. λαγκάρντ : "Κόψαμε το ... χέρι για να μην μεταδοθεί η μόλυνση στην Ευρωζώνη"
    Σε μία κυνική ομολογία με όρους χειρουργείου προχώρησε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, υποστηρίζοντας αναφορικά με τους χειρισμούς της τρόικας στην Ελληνική κρίση πώς «ορθώς κόψαμε το χέρι για να μην μεταδοθεί η μόλυνση στην υπόλοιπη Ευρωζώνη». 
   Βάλανε με τη σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής κυβέρνησης, τότε του Γιώργου Παπανδρέου και σήμερα του Αντώνη Σαμαρά (δεν λείπει βέβαια από κανένα κάδρο και ο μέγιστος Ευάγγελος Βενιζέλος) την Ελλάδα στην κλίνη του Προκρούστη και άρχισαν να κόβουν όσο και απ’ όπου ήθελαν όχι για να επιβιώσει ο ασθενής, αλλά για να μην περάσει το μικρόβιο σε άλλη χώρα.
   Μιλώντας στο CNN η κ. Λαγκάρντ υποστήριξε πώς «η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα, αλλά τότε ο κίνδυνος για την Ευρωζώνη θα ήταν τεράστιος. Δεν υπήρχε τείχος προστασίας και υπήρχε σαφής κίνδυνος μετάδοσης της κρίσης σε άλλες χώρες της Ευρωζώνης».
   Αυτά αποδεικνύουν το έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού και της Ελλάδας αλλά έχουν ακουστεί ξανά. Αυτό που σοκάρει όμως είναι συνέχεια της δήλωσης της κ. Λαγκάρντ. «Το ερώτημα ήταν πότε και πώς θα… κόβονταν το χέρι. Το θέμα ήταν να σταματήσει η μετάδοση της μόλυνσης, ώστε να μην καταρρεύσει στο σύνολο του το σύστημα».
   Ομολογούν δηλαδή το ρόλο του «χασάπη», που δεν τους ένοιαξε αν ο ασθενής, που ήταν η Ελλάδα και υποτίθεται ήθελαν να σώσουν θα επιβίωνε, αλλά μόνο να μην μεταδοθεί η οικονομική κρίση και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης.
   Η αναδιάρθρωση του χρέους που έγινε αφού ξεφορτώθηκαν οι ξένοι τα ελληνικά ομόλογα ήταν η βασική αιτία να απλωθεί η γάγγραινα σε όλο τη «ελληνικό σώμα» και τότε η τρόικα να κόβει και άλλα μέλη πέραν του χεριού που είπε η κ. Λαγκάρντ.
   Άρχισε να αφαιρεί κυριαρχικά δικαιώματα, να επιβάλει το ξεπούλημα των ασημικών της χώρας και να επιβάλει συνθήκες Κατοχής για τους Έλληνες. Με ευθύνη βέβαια των πολιτικών τούτης της χώρας, αλλά και του λαού που τους εξέλεξε (για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους).  
   Ο «ακρωτηριασμός» της Ελλάδας συνεχίζεται και απ’ ότι φαίνεται, μετά και τα αποτελέσματα των Γερμανικών εκλογών θα συνεχιστεί για πολύ έως ώτου μας αποτελειώσουν.
   Ακόμη όμως και η προσέγγιση… χειρουργείου που έκανε η κ. Λαγκάρντ αποδεικνύει το πόσο λάθος ήταν η πολιτική της τρόικας. Η Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο και η οικονομική έχει πλήξει όχι μόνο τις χώρες του Ευρωπαικού Νότου, αλλά και πολλές του Βορρά.
   Μόνος κερδισμένος είναι η Γερμανία που «τσεπώνει» δις πατώντας στα πτώματα ολόκληρων λαών.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.