Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Εάν τούτο συμβή εν Ελλάδι, πόσοι, άρα γε, δικασταί και εισαγγελείς θα βρεθούν μη ... μασόνοι ; ...


Πρόταση στο Κοινοβούλιο της Σκωτίας  

να δηλώνουν οι Δικαστές

εάν είναι μασόνοι !

   Ένας 69χρονος Σκωτσέζος, ο Tom Minogue από το Dunfermline, ζήτησε από το Κοινοβούλιο της Σκωτίας, η Σκωτία να ακολουθήσει το παράδειγμα της Νορβηγίας, που απαιτείται οι δικαστές να δηλώνουν αν είναι μέλη Μασονικών Στοών.

    Ο Tom Minogue έχει ξεκινήσει ένα αίτημα με το οποίο ζητεί τα μέλη του νομικού συστήματος να είναι αναγκασμένα να δηλώνουν αν είναι Μασόνοι.

    Ο Minogue πιστεύει ότι θα πρέπει να είναι υποχρεωτικό οι φορείς λήψης δικαστικών αποφάσεων, όπως δικαστές, ένορκοι στα δικαστήρια, διαιτητές και όλα τα μέλη των δικαστηρίων στην Σκωτία, να δηλώσουν εάν είναι μέλη μυστικοπαθών οργανώσεων.

    Πιστεύει ότι πρέπει να υπάρχει διαφάνεια ως προς το εάν οι άνθρωποι σε αυτές τις θέσεις είναι μέλη μυστικών εταιριών, στις οποίες «ζητούνται αδελφικές προτιμήσεις για τους ‘αδελφούς’ έναντι των ‘μη-αδελφών’, ή οργανισμούς που έχουν συντάγματα ή στόχους που είναι προκατειλημμένοι εναντίον οποιασδήποτε θρησκείας ή φυλής».

    Έχει κάνει έκκληση για τη δημιουργία ενός μητρώου για τα εν λόγω μέλη που θα μπορεί να εξεταστεί από τον εναγόμενο, διάδικο ή ενάγοντα που επιθυμεί να ασκήσει τα δικαιώματά του σε μια δίκαιη δίκη.

    Υπάρχει προθεσμία για το κοινό μέχρι τις 30 Οκτωβρίου για να εγγραφεί.

    Μέχρι στιγμής το αίτημά του (ΡΕ01491) το συνυπογράφουν πάνω από 800 πολίτες, νομικοί και ακαδημαϊκοί.

    Ο κ. Minogue, ο οποίος ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε «μασονική επιρροή» εναντίον του κατά τη διάρκεια μιας υπόθεσης στο Δικαστήριο Sheriff Dunfermline στα τέλη του 1990, δεν είναι παράξενο που ζητά διαφάνεια.

    Το 2000 υπέβαλε μια παρόμοια αναφορά στο Κοινοβούλιο της Σκωτίας.

    Αφού εξετάστηκε για περισσότερα από τρία χρόνια, η αναφορά "απορρίφθηκε χωρίς λόγο".

    Στην ιστοσελίδα του, ο κ. Minogue αναφέρεται στις «διαβρωτικές» επιπτώσεις του Ελευθεροτεκτονισμού στην ζωή των Σκωτσέζων.

    Και προσθέτει : "Λαμβάνοντας υπόψη την επικράτηση των τεκτόνων σε όλους τους τομείς της ζωής δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι εκείνοι που έχουν τις ίδιες απόψεις με εμένα δεν τις προβάλλουν ανοιχτά.

    "Τους μασόνους δεν τους νοιάζει άλλωστε. Ωστόσο, έχω μείνει έκπληκτος για το ότι ποτέ δεν φαίνεται να γίνεται κάτι θετικό για την Μασονία".


    ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
   ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.