Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Άντε ΓΑΜΗΣΟΥ, ΣΚΥΛΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-εβραίας ΣΚΥΛΟ-ΓΕΝΝΗΜΑ ! Πήγαινε στο ... ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-ισραήλ να δεις διαδήλωση 500.000 ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ισραηλινών υπέρ των ... ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ και εναντίον της ΒΙΑΣ του ΣΚΟΥΠΙΔΟ-κράτους των ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ ! ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ, ... ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ, ΣΚΥΛΟ-ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ που σε καλούν στην Αθήνα ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

 
ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ του κον μπετίτ
"Nα δω διαδήλωση από 500.000 κόσμο 
κατά της Χ.Α."
   Ο γνωστός για τις παιδοφιλικές του θεωρίες κoν μπετίτ (σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης στις 23 Απρίλίου 1982 έχει υπερασπιστεί δημοσίως την παιδοφιλία και τους παιδόφιλους, χαρακτηριστική είναι η φράση του "Eίναι ωραίο να γδύνεται ένα 5χρονο κοριτσάκι. Aπίστευτα ερωτικό παιχνίδι") δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής:
   «Στη δημοκρατία, όταν σε μια κομματική οργάνωση κρύβεται μια στρατιωτική ομάδα υπεύθυνη για πράξεις βίας, επιθέσεων και δολοφονιών, είναι ένας λόγος αλλά και μια υποχρέωση να απαγορευθεί αυτό το κόμμα» δηλώνει ο συμπρόεδρος της Ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο ντανιέλ κον μπεντίτ.
   Και συμπλήρωσε, ονειρεύομαι «Να δω στην Ελλάδα μια ειρηνική διαδήλωση από 500.000 κόσμο που να διαμαρτύρεται μαζικά ενάντια στη βία της Χρυσής Αυγής».
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.