Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Άει σιχτίρ ορντάν, ρέ ... μαυριδερή ... ΣΑΤΑΝΟ-ΦΑΤΣΑ ! "Μικρό πράγμα" ο ... σοδομισμός ; ... Αυτά δίδαξε ο Ιησούς ; ... Γιατί δεν λές την αλήθεια ; ... Ότι είσαι του ... πανός-σατανά και ουχί του Ιησού ; ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

Νέα παρέμβαση πάπα Φραγκίσκου 
για την ομοφυλοφιλία
   Σε νέα παρέμβαση για το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας, αλλά και για τον ρόλο των γυναικών στην Εκκλησία προχώρησε ο πάπας Φραγκίσκος. Ο 79χρονος Ποντίφικας, που στο πρόσφατο παρελθόν έχει κάνει παρεμφερείς ανατρεπτικές δηλώσεις στήριξης όχι μόνο για την κοινότητα των γκέι, αλλά και για τους μετανάστες, σε συνέντευξη που παραχώρησε, είπε επίσης ότι οι γυναίκες θα πρέπει να παίζουν ένα ρόλο «κλειδί» στις αποφάσεις της εκκλησίας και αγνόησε επιδεικτικά τους επικριτές του, που υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να είναι πιο αυστηρός απέναντι στις αμβλώσεις και τους γάμους ομοφυλόφιλων.
   Επιπλέον, εάν η εκκλησία αποτύχει να βρει μία νέα ισορροπία μεταξύ της πνευματικής και πολιτικής της αποστολής, ο πάπας προειδοποίησε ότι το πνευματικό της οικοδόμημα, θα πέσει σαν τραπουλόχαρτο. Η συνέντευξη, που δημοσιεύτηκε από χριστιανικά περιοδικά σε διάφορες γλώσσες και κυκλοφόρησε σε 16 χώρες, αποκαλύπτει ίσως το πιο βαθύ και ολοκληρωμένο όραμα του Πάπα Φραγκίσκου για την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία.
   Ο Ποντίφικας, που εκλέχτηκε τον περασμένο Μάρτιο, έχει δηλώσει πως η πρώτη του αποστολή είναι να αλλάξει την «συμπεριφορά» της εκκλησίας. Μεταξύ άλλων είπε: «Η εκκλησία μερικές φορές εγκλωβίζεται σε μικρά πράγματα, σε μικρόμυαλους ρόλους» και «Οι άνθρωποι του Θεού θέλουν πάστορες, όχι παπάδες που συμπεριφέρονται σαν γραφειοκράτες ή κυβερνητικούς αξιωματούχους».
   Τμημα ειδησεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.