Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΥΠΤΟ-εβραίοι και ΚΡΥΠΤΟ-μασώνοι, ήτοι σατανισταί άπαντες, ... δικασταί και εισαγγελείς ... "δικάζουν" ... Έλληνας !

Υπόθεση 

Δέσποινας Μπρούσαλη

    Πέρασε στα ψιλά λόγω "χρυσαυγίτιδας" το σκάνδαλο φίμωσης της ενημέρωσης με τη σύλληψη και κράτηση της δημοσιογράφου Δέσποινας Μπρούσαλη, ενώ οι λαλίστατες ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ έκαναν την πάπια και τα στραβά μάτια.
    Τελικά η εκδίκαση της μήνυσης που έχει υποβάλει η 2η ειδική ανακρίτρια, Ιωάννα Χατζ/άκη, σε βάρος της δημοσιογράφου και διαχειρίστριας του www.directnews.gr Δέσποινας Μπρούσαλη, αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για τις 7 Οκτωβρίου.

    Η κα Χατζάκη θεώρησε επιλήψιμο το δημοσίευμα της 19ης Σεπτεμβρίου 2013 με τίτλο «Με «κόλπα Μπουρμπούλια» επιχειρούν να διασώσουν τον Προβόπουλο για το σκάνδαλο της Proton!» και κατέθεσε μήνυσή στις 20 Σεπτεμβρίου.
    Ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Νικόλαος Αντων/αράκος άσκησε αυθημερόν ποινική δίωξη σε βάρος της δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση, χωρίς ωστόσο να θεωρήσει ότι το καταγγελλόμενο αδίκημα διαπράχθηκε μέσω του Τύπου. Με άλλα λόγια, ο κ. Αντωναράκος έκρινε ότι οι ειδησεογραφικές ηλεκτρονικές ιστοσελίδες δεν αποτελούν Τύπο και επομένως δεν εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του άρθρου 14 του Συντάγματος που κατοχυρώνει την ελευθεροτυπία. Παρόλα αυτά, η Δέσποινα Μπρούσαλη συνελήφθη τρεις ολόκληρες μέρες μετά τη λήξη της 48ωρης αυτόφωρης διαδικασίας, με διαδικασία δηλαδή που εφαρμόζεται μόνο στα αδικήματα «περί Τύπου» !!!
    Η κ. Δέσποινα Μπρούσαλη, η οποία είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος επί 20 χρόνια και μελος της ΕΣΗΕΑ, κλήθηκε τηλεφωνικά από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την περασμένη Τρίτη, προκειμένου να εξεταστεί ως μάρτυρας σε προκαταρκτική εξέταση, με εντολή εισαγγελέα, όπως της είπαν.
    Η κ. Μπρούσαλη προσήλθε στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου της ανακοινώθηκε ότι συλλαμβάνεται, και οδηγήθηκε με χειροπέδες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (24 Σεπτεμβρίου). Εκεί με εντολή του εισαγγελέα Χαρ. Λακαφώση αφέθηκε ελεύθερη και η δίκη προσδιορίστηκε για την επόμενη μέρα ενώπιον, του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου.
    Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, Φώτιος Βλάχος, έκανε δήλωση αποχής, αφού όπως είπε γνωρίζεται με την μηνύτρια Ιωάννα Χατζάκη και επομένως έχει "κώλυμα" για να δικάσει τη συγκεκριμένη υπόθεση. Τη θέση του κατέλαβε η συνάδελφός του κα Ελένη Κηπουρ/ού, η οποία δήλωσε και εκείνη "κώλυμα" λόγω γνωριμίας της με την ειδική ανακρίτρια και η δίκη διακόπηκε για την επόμενη ημέρα. Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, στην Έδρα ανέβηκε η κα Ελένη Γκορ/έζη, η οποία χωρίς να είναι η νόμιμη αναπληρώτρια της κα Κηπουρού διέκοψε τη δίκη για την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, οπότε στην Έδρα του Αυτόφωρου Μονομελούς ανέβηκε η κα Άννα Χριστοδούλου, η οποία με τη σειρά της δήλωσε αποχή, επειδή και εκείνη γνωριζόταν με την μηνύτρια αφού συνυπηρετούν στο ίδιο Πρωτοδικείο. Τη θέση της κατέλαβε στη συνέχεια η κα Θεοδώρα Τραϊαν/ίδου, η οποία δήλωσε ότι δεν υπάρχει "κώλυμα" στο πρόσωπό της αν και ο συνήγορος της δημοσιογράφου, Γιάννης Απατσίδης, έκανε δήλωση για να γραφεί στα πρακτικά ότι η πρόεδρος γνωρίζεται με τη μηνύτρια.
    Τελικά και μέσα σε κλίμα έντασης η δίκη αναβλήθηκε για τις 7 Οκτωβρίου, προκειμένου να κληθούν για να εξεταστούν στο Δικαστήριο οι μάρτυρες υπεράσπισης της δημοσιογράφου.

   Πηγή directNEWS.gr
  Δελτίον 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.