Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Προς ... Επιπολαίους ! Η διαλαληθείσα Συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και γ.π.Α. μόνον ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ απεσόβησεν την ... ΤΡΕΛΑΝ των ... ερπετών, ήτοι των ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων ! Δια της εν λόγω ... "ειρήνης" , βεβαίως, η ... επέκτασις του ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ισραήλ και επί του εδάφους της Συρίας εμφανίζεται ... ευκολωτέρα και αναίμακτος ! Αλλά υποθέτετε, ότι ο Άσσαντ αποτελεί ... βλάκαν ; ... Εκ των τεσσάρων κάτωθι ειδήσεων, εκ του Ιστολογίου "Η Φωνή της Ρωσίας" ληφθέντων απάντων, ορατόν εστί, ότι ... άπαντες ... τρέχουν, ίνα βοηθήσουν εις την ... καταστροφήν των Χημικών Όπλων της Συρίας ! Έξυπνον ! Και τα ... 300 πυρηνικά όπλα (συμφώνως προς τον Τζίμυ Κάρτερ) του ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ισραήλ ποίος θα ... καταστρέψη ; ... Ή αυτά ... ηγιάσθησαν υπό της ... ΤΡΕΛΗΣ ΓΙΔΟ-ΠΟΥΣΤΡΑΣ, ήτοι υπό του ... πανός-σατανά-κλπ-κλπ ; ... ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ : ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΔΙΚΟΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΝΑ ... ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ ! ...

1)

Η Ρωσία μπορεί να βοηθήσει  

στην καταστροφή των συριακών χημικών όπλων

   Η Ρωσία θα χρειαστεί να αναλάβει μέρος των υποχρεώσεων για την καταστροφή των συριακών χημικών όπλων, δήλωσε σε συνέντευξη στη «Φωνή της Ρωσίας» ο διευθυντής του ρωσικού Κέντρου Κοινωνικο-πολιτικών Μελετών Βλαντίμιρ Εβσέεφ.

   «Στη Ρωσία, σε αντίθεση με τη Συρία, υπάρχουν κατάλληλα εργοστάσια για την καταστροφή τέτοιου είδους όπλων», - δήλωσε ο εμπειρογνώμονας.
   Ο Εβσέεφ επίσης υπέθεσε ότι η Μόσχα θα πρέπει να στείλει δικούς της επιθεωρητές για την παρακολούθηση της εξαγωγής των όπλων, επειδή στον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων δεν επαρκούν. «Σε κάθε χρονική περίοδο μεταφοράς είναι πιθανή η έκρηξη ενός όπλου, γι’ αυτό με την εξαγωγή θα πρέπει να ασχοληθούν ειδικοί», - εξήγησε ο εμπειρογνώμονας.
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο: http://greek.ruvr.ru/news/2013_09_15/242631306/
   

2)

Η γερμανία θα βοηθήσει να πληρωθεί η καταστροφή των συριακών χημικών όπλων

   Ο επικεφαλής του ΥΠΕΞ της γερμανίας γκίντο βεστερβέλε δήλωσε ότι η γερμανία είναι έτοιμη να παράσχει τεχνική και οικονομική βοήθεια για την καταστροφή των χημικών όπλων στη Συρία.

   Ο βεστερβέλε κάλεσε να πραγματοποιηθεί μια ταχεία εξάλειψη των χημικών όπλων. «Είναι σημαντικό να εφαρμόσουμε τη ρώσο-αμερικανική συμφωνία στην πράξη. Σε αυτό θα παίξει τον κύριο ρόλο το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων. Θέλουμε να απαλλαγούμε από αυτά τα όπλα, αυτό θα κάνει τον κόσμο πιο ασφαλές», είπε ο ίδιος.
   Την προηγούμενη ημέρα η Ρωσική Ομοσπονδία και οι ηπα συμφώνησαν ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος επίλυσης του προβλήματος με τα χημικά όπλα της Συρίας είναι η καταστροφή τους.

3)

κέρι : Η απειλή του χτυπήματος κατά 

της Συρίας 

εξακολουθεί να είναι πραγματική

   Ο Υπουργός Εξωτερικών των ηπα τζον κέρι προειδοποίησε τις Συριακές Αρχές να μην προσπαθήσουν να αποφύγουν την εφαρμογή των συμφωνιών για την καταστροφή των χημικών όπλων, δηλώνοντας ότι η χρήση της βίας παραμένει να είναι μια «πραγματική απειλή».

    Σχετική δήλωση έκανε ο ίδιος την Κυριακή σε συνέντευξη Τύπου στην ιερουσαλήμ μετά από συνομιλίες με τον πρωθυπουργό του ισραήλ μπενιαμίν νετανιάχου.
   Εν τω μεταξύ, τα ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στους μαχητές οι οποίοι έχουν σχέση με τη συριακή αντιπολίτευση, έχει ανακαλυφθεί δηλητηριώδες αέριο που παρήγαγε η Αλ Κάιντα σε εργαστήρια στο Ιράκ, και μετά το έστελνε στη Συρία μέσω συνόρων με την τουρκία. Τα στοιχεία αυτά δήθεν παρουσιάζονται σε μυστικό έγγραφο, το οποίο έλαβε από την Κοινότητα Συλλογής Πληροφοριών των ηπα η αμερικανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα WND.

4)

Το ισραήλ ελπίζει ότι η συμφωνία 

μεταξύ ΡΟ και ηπα θα θέσει τέλος 

στα χημικά όπλα στη Συρία

   Ο πρωθυπουργός του ισραήλ μπενιαμίν νετανιάχου εξέφρασε την ελπίδα ότι θα καταστραφούν όλα τα συριακά αποθέματα χημικών όπλων, σύμφωνα με δήλωσή του κατά τη διάρκεια συνομιλιών με τον Υπουργό Εξωτερικών των ηπα τζον κέρι, αναφέρουν τα ΜΜΕ.

   Έτσι, το ισραήλ υποστήριξε τη ρωσο-αμερικανική συμφωνία για την παράδοση των συριακών χημικών όπλων σε διεθνείς παρατηρητές.
   Οι επικεφαλείς των ΥΠΕΞ της Ρωσίας και των ηπα το Σάββατο συμφώνησαν στο θέμα της Συρίας.
   Η Φωνή της Ρωσίας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.