Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Βρέ, ... ισραηλο-fence, γιατί αναπαράγεις ... ΨΕΥΔΗ ; ... Εάν τιμούσαν τους νεκρούς των, εκτός από τις ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ εκδηλώσεις, "για το θεαθήναι", θα προέβαινον και εις τας κάτωθι Πράξεις : Άνοιγμα Δικογραφίας ! Έναρξις ενδελεχών ερευνών ! Συναγωγή συμπερασμάτων εκ των ερευνών ! Υπαγωγή εις δίκην, ό,σων ηθικών και φυσικών αυτουργών είχον συλληφθεί ! Τιμωρία τούτων υπό του αρμοδίου ... Δικαστηρίου ! Γνωρίζεις, εάν συνέβη τι εκ τούτων, ... 12 έτη κατόπιν τούτου του Εγκλήματος κατά της Αθρωπότητος ; ... Εάν δεν γνωρίζεις, με τι σκοπό αναπαράγεις τα ... ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ... ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ... ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ; ... Μήπως, τουλάχιστον, γνωρίζεις, εάν είχον, οι ... άπλυτοι επί 50 έτη της AL Gaeda, την γνώσιν και την τεχνολογίαν ... απενεργοποιήσεως απάντων των δορυφόρον των γαμημένων πολιτειών Αμερικής ; ... Εάν την είχον, γιατί δεν την ... χρησιμοποιούν εκ νέου ; ... Εάν, όμως, δεν την είχον, ποίος την είχε ; ... Ποίος την εχρησιμοποίησεν, ίνα μην καταγραφή η επίθεσις και άπαντες οι συμμέτοχοι-φυσικοί αυτουργοί εις την επίθεσιν ; ...

ΟΙ ΗΠΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ
ηπα : Εκδηλώσεις μνήμης 
για την 11η Σεπτεμβρίου

   Οι ηπα τιμούν σήμερα την 12η επέτειο από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 με τελετές που έχουν διοργανωθεί να γίνουν στην μνήμη των θυμάτων, κυρίως στην Νέα Υόρκη και στην Ουάσινγκτον.
   Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους τήρησαν ενός λεπτού σιγή στους κήπους του Λευκού Οίκου. Ο Ομπάμα αναμένεται επίσης να εκφωνήσει ομιλία στο Πεντάγωνο, τον έναν από τους στόχους των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.
   Στην Νέα Υόρκη, οι συγγενείς των θυμάτων των επιθέσεων στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου (WTC) συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Σημείο Μηδέν. Ο τότε δήμαρχος της πόλης Ρούντολφ Τζουλιάνι δάκρυσε την ώρα που άρχιζε η τελετή στην μνήμη των θυμάτων με την τήρηση ενός λεπτού σιγή στις 08:46 (15:46 τοπική ώρα), ακριβώς την ώρα που το ένα από τα αεροσκάφη στα οποία είχε εκδηλωθεί αεροπειρατεία έπεσε πάνω στον έναν από τους δίδυμους πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.
   Σχεδόν 3.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στην Νέα Υόρκη, στο Πεντάγωνο και στο Σάνκσβιλ, στην Πενσιλβάνια.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.