Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Προς Αναγνώστην ! 18 (Και ουχί προς τα, λόγω ... ατιμωρησίας, θρασύτατα και προκλητικά ... κοπρόσκυλα-λούστρους της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-ευπ) (Εκείνος ο ... εβραιο-γαμημένος "κοριός" μόνον των ... παπανδρεϊκών ΠΟΥΤΑΝΟ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΩΝ ... δεν ... "κατάφερε" ακόμη, να ... "γράψη" την ... ΕΣΧΑΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ ! ΘΑ ΕΛΘΗ Η "ΩΡΑ ΣΑΣ", ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ... ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΕΠ' ΟΛΙΓΟΝ ... Μουνάρες ισραηλινές ...

Αδιευκρίνιστοι οι λόγοι

Αποπέμφθηκε από την ευπ ο υπεύθυνος της έρευνας για την Χρυσή Αυγή


   Αποπέμφθηκε το πρωί της Παρασκευής από την ΕΥΠ ο υπεύθυνος αξιωματικός για τη διερεύνηση της δράσης της Χρυσής Αυγής με την υποβοήθηση και του συστήματος παρακολούθησης τηλεφώνων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, υπό αντικατάσταση είναι και άμεσος συνεργάτης του.
    Παραμένει μέχρι τώρα αδιευκρίνιστο αν η αποχώρηση του συγκεκριμένου έμπειρου αξιωματούχου συνδέεται με κάποια «μαύρη τρύπα» στην έρευνα της ΕΥΠ για την Χρυσή Αυγή ή θεωρείται συνέχεια των πρόσφατων αλλαγών στην ΕΛΑΣ.
    Ο αποχωρείσας προϊστάμενος της Γ' Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας, που είχε και την γενική ευθύνη των ερευνών για την δράση της Χρυσής Αυγής τους τελευταίους μήνες, κατηύθυνε τις παρακολουθήσεις μελών και βουλευτών του κόμματος, προκειμένου να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες για τυχόν έκνομες ενέργειες.
    Στοιχεία από αυτές τις έρευνες είχαν τεθεί υπόψιν του αρμόδιου αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη. Η ίδια υπηρεσία της ΕΥΠ ασχολείται με θέματα δίωξης οργανωμένου εγκλήματος, τρομοκρατίας και άλλες.
    Ο παραιτηθείς αξιωματικός προερχόταν από την ΕΛΑΣ και είχε υπηρετήσει σε υπηρεσίες δίωξης ναρκωτικών και στα αρμόδια τμήματα για οικονομικά εγκλήματα και την αρχαιοκαπηλία.
    Το 2005 είχε υπηρετήσει πάλι, από χαμηλότερη θέση στην Γ' Διεύθυνση Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ, όταν προϊστάμενος εκεί ήταν ο Ιωάννης Δικόπουλος που προσφάτως παραιτήθηκε από την ΕΛΑΣ. Ο αποχωρείσας αξιωματικός είχε τοποθετηθεί σε αυτήν την θέση προ ενός περίπου έτους, ύστερα από σειρά διεργασιών στο εσωτερικό της ΕΥΠ.
    Το πρωί της Παρασκευής παρευρέθη κανονικά στην σύσκεψη των στελεχών της ΕΥΠ και λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε η αποπομπή του.
   Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.