Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Η ... απληστία εσού, ως και η ... ΠΡΟΔΟΣΙΑ εσού, ανέτρεψαν το καθεστώς εσού ! ΚΡΥΠΤΟ-εβραίε, ΠΡΟΔΟΤΗ των Αράβων και ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
Χ. Μουμπάρακ : "Oι ηπα με ανέτρεψαν"
   Η αιγυπτιακή εφημερίδα Γιόουμ Σαμπά δημοσίευσε αποσπάσματα από μια τρίωρη συνέντευξη του πρώην προέδρου της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ.
   H εφημερίδα αναφέρει πως οι συνομιλίες με τον Μουμπάρακ έγιναν παρουσία δεσμοφύλακων και γιατρών και είχαν καταγραφεί όταν ήταν φυλακισμένος στην Τόρα.
   Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Μουμπάρακ προέβη σε μια σειρά αποκαλύψεων. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι:
   Οι ηπα προσπαθούσαν από το 2005 να αντικαταστήσουν την ηγεσία της Αιγύπτου. Το σχέδιο τους τέθηκε σε εφαρμογή με την εξέγερση του 2011.
   Σταδιακά από 2005 οι Αμερικανοί κατασκεύασαν μια συγκεκριμένη εικόνα και διέσπειραν φήμες ότι ο Μουμπάρακ ετοιμάζεται να παραδώσει την εξουσία στο γιο του Τζαμάλ. Αυτό προκάλεσει σημαντικά προβλήματα στον Μουμπάρακ και στο γιο του ενώ ο πρώην πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι  μια τέτοια εικασία δεν είχε καμία σχέση με τη πραγματικότητα.
   Επιπλέον, σχολιάζοντας τις τρέχουσες εξελίξεις στην Αίγυπτο ανέφερε, ότι ήταν βέβαιος πως ο Στρατηγός Σίσι θα ανέτρεπε τον πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι. Παράλληλα τόνισε πως ο επόμενος πρόεδρος της Αιγύπτου θα είναι στρατιωτικός.
   Ο Μουμπάρακ κατηγόρησε τους υποστηρικτές της «Μουσουλμανικής Αδελφότητας» καταδικάζοντας τη δράση τους λέγοντας χαρακτηριστικά "προβαίνουν σε θορυβώδεις δράσεις για τη στήριξη του έκπτωτου Μόρσι, υποκινούμενοι από τα τζαμιά του Καΐρου και άλλων πόλεων, αλλά θα πληρώσουν για αυτό".
   Κλείνοντας είπε ότι οι διαδηλώσεις θα τελειώσουν μόνο μετά από τη σύλληψη όλων των «τρομοκρατών».
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.