Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τα ... ΠΟΥΤΑΝΟ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ της ... troica ! 2 {Οι εν λόγω ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίοι και ... ΗΛΙΘΙΟ-σκύθες ... επιθυμούν και ... ΑΠΑΙΤΟΥΝ την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΝ της ΕΛΛΑΔΟΣ και ουχί, ... δήθεν, τον ... εκσυγχρονισμόν των ... θεσμών και των ... δομών της ! } {Η ... ΠΟΥΤΑΝΟ-κομισιόν ... ΑΠΑΙΤΕΙ την επιστροφήν των Κρατικών ενισχύσεων προς τας τρεις πολεμικάς βιομηχανίας ! Ουχί, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ τούτο εκ της ... Alitalia, ήτις και υφίσταται έως σήμερον και ... "ζει και βασιλεύει", μόλον ότι έλαβεν και εκείνη Κρατικάς ενισχύσεις ! ... Εν ώ χρόνω την ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΝ ... έθαψεν προ πολλού ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ... ΧΑΤΖΗ-δάκης, όστις και πιστεύει, ότι ... "θα γλυτώση" μόνον με την ... κλωτσο-πατινάδαν ... }

Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση 
για τις αμυντικές βιομηχανίες
   Σε εξέλιξη στο υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται από τις 16:00 η κρίσιμη συνάντηση της κυβέρνησης με τους επικεφαλής της τρόικας για το μέλλον των αμυντικών βιομηχανιών
Στη συνάντηση, εκτός από το οικονομικό επιτελείο, μετέχει και η αναπληρώτρια υπουργός  Άμυνας κυρία  Φώφη Γεννηματά.
   Νωρίτερα στη συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομικών με την  τρόικα συζητήθηκαν  οι διαρθρωτικές  και η πορεία των ιδιωτικοποιήσεων.
   Η αναδιάρθρωση των δύο αμυντικών βιομηχανιών (ΕΑΣ και ΕΛΒΟ) και της ΛΑΡΚΟ, γύρω από την οποία υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών, θεωρείται κομβικής σημασίας, καθώς  αποτελεί  ένα από τα βασικά προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης του ... 1 δισ. ευρώ.
   Η πρόταση της κυβέρνησης, όμως, δεν προσκρούει μόνον στην τρόικα, αλλά και στην απόφαση της Κομισιόν, η οποία ζητά να επιστραφούν οι κρατικές ενισχύσεις που έχουν χορηγηθεί στις τρεις βιομηχανίες.
   Η ελληνική πλευρά προτείνει στους δανειστές τη διάσπαση και διατήρηση μόνο του στρατιωτικού σκέλους για ΕΑΣ και ΕΛΒΟ και την επιτάχυνση της ιδιωτικοποίησης για ΛΑΡΚΟ.
   Πιο ειδικά για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα: Διάσπαση της εταιρείας σε στρατιωτικό και πολιτικό σκέλος, και διατήρηση μόνο του στρατιωτικού σκέλους που είναι αναγκαίο για την κάλυψη των αμυντικών δαπανών της χώρας. Εκκαθάριση εν λειτουργία του πολιτικού σκέλους.
   Το πρόβλημα βέβαια είναι πως η τρό9ικα ότι θεωρεί τις ελληνικές προτάσεις ως μη ρεαλιστικές ς.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.