Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Το κάτωθι ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ δεν πρόλαβε, να ζήση και να δημιουργήση εις την ζωήν ! Έκοψεν το νήμα της ζωής της η ... εβραϊκού τύπου ... ελευθερία εις την ... επικοινωνίαν ... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩΜΕΝ, ό,τι εσκαρφίσθη ο ... πάνας και τα επί Γης όργανά του, προς εξουδετέρωσιν και αφανισμόν των Ανθρώπων, τους οποίους τόσον πολύ μισούν τα ... ερπετά της ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ατλαντίδος, ήτοι οι ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίοι ...

Μαθήτρια 15 ετών 

αυτοκτόνησε επειδή την παρενοχλούσαν συμμαθητές της 

στο ίντερνετ !!!


   Η Rebecca Ann Sedwick από το Lakeland της Φλόριντα, έφυγε από το σπίτι της για το σχολείο. Κανείς όμως δεν παρατήρησε πως στο δωμάτιο της ήταν κρυμμένα τα βιβλία της αλλά και το κινητό της. Κάτι που δεν θα άφηνε ποτέ πίσω του ένα 12χρονο κορίτσι. Είχε αλλάξει το όνομα στον λογαριασμό της στο Keek σε That Dead Girl (Αυτό Το Νεκρό Κορίτσι) και είχε στείλει μηνύματα σε δυο φίλους της λέγοντας τους αντίο για πάντα. Ανέβηκε σε μια ψηλή πλατφόρμα ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου κοντά στο σπίτι της και έπεσε στο κενό.
   Η Rebecca δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τον εκφοβισμό και την παρενόχληση που δεχόταν στο διαδίκτυο εδώ και ένα χρόνο από μια ομάδα 15 αγοριών από το σχολείο της. Τις κοροϊδίες, την διαπόμπευση … τον εξευτελισμό. Την έκαναν ρεζίλι καθημερινά και την προέτρεπαν να αυτοκτονήσει.
   Η αυτοκτονία της Rebecca, μια από τις πιο νεαρές κοπέλες στη μακρά λίστα των ανθρώπων που έχουν αυτοκτονήσει εξ΄αιτίας του cyberbullying, έχει προκαλέσει σοκ, όχι μόνο στην τοπική κοινωνία αλλά και σε ολόκληρη την Αμερική. Και έχει κάνει την προσοχή να στραφεί ξανά στην ασφάλεια στο διαδίκτυο.
   kamarinia.gr
   stoxos.gr
   ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.