Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ουδόλως εκπλήσσει εμέ η αποκάλυψις ταύτη ! Το ... αιρετικόν ... εβραιο-βατικανόν "όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει" ! ... Αφού ανήκει από αιώνων εις τον ... σατανάν-πάναν-άδωνιν-ιαπετόν-ιαχβέ-γιαχβέ-άτον-χάτον-κλπ ... Λυπούμαι μόνον ως προς τους πιστούς Χριστιανούς, οι οποίοι αγνοούν το μέγεθος της ... σατανικότητος των, δήθεν, ... θρησκευτικών ηγετών των ...

Το βατικανό πίσω από τον μεγαλύτερο παραγωγό ιταλικών όπλων

    Η Τράπεζα του Βατικανού αναφέρεται ως ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της Beretta Holding SpA.

    Το IOR "Ινστιτούτο Έργα της Θρησκείας" (L’Istituto per le Opere di Religione), δηλαδή η Τράπεζα του Βατικανού, είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του μεγαλύτερου κατασκευαστή των ιταλικών όπλων. Η είδηση ​​αποκαλύφθηκε από το blog "Τα μυστικά της Κάστα των Αντιπροσώπων" (I Segreti della Casta di Montecitorio) που γράφει:
«Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν το γεγονός ότι η Fabbrica d'Armi Pietro Beretta SpA (μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες όπλων στον κόσμο) ελέγχεται από την Beretta Holding SpA, και ο μεγαλύτερος μέτοχος της Beretta Holding SpA, μετά την Ugo Beretta Gussalli, είναι πανηγυρικά η IOR (Το Ινστιτούτο Έργα της Θρησκείας), η τράπεζα του Βατικανού!"
    Η είδηση ​​επιβεβαιώνεται και από την εφημερίδα Cronache Laiche, εφημερίδα που πρωτοκολλήθηκε στο Δικαστήριο της Ρώμης.
   ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.