Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ενώ εσύ, ώ εβραϊκό ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ερπετό, τι ακριβώς προσπαθείς, να κάνης στην ... δι-εθνή Κοινότητα ; ...

''Το Ιράν 
προσπαθεί να παραπλανήσει 
τη διεθνή κοινότητα''
   Ο πρωθυπουργός του ισραήλ μπενιαμίν νετανιάχου υποστήριξε σήμερα ότι τα διπλωματικά ανοίγματα του Ιράν προς τη Δύση έχουν ως στόχο να μπορέσει η Τεχεράνη να συνεχίσει το πυρηνικό πρόγραμμά της για την απόκτηση πυρηνικών όπλων.
 
   "Το Ιράν πιστεύει ότι τα γλυκά λόγια και οι συμβολικές πράξεις θα του επιτρέψουν να συνεχίσει την πορεία του προς τη βόμβα" είπε ο νετανιάχου μετά τη δήλωση που έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ότι η Ουάσινγκτον είναι έτοιμη "να δοκιμάσει τη διπλωματική οδό" με την Τεχεράνη.
   Ο νετανιάχου έδωσε εντολή στην ισραηλινή αντιπροσωπεία στον ΟΗΕ να μποϊκοτάρει όπως είχε συμβεί και πέρσι την ομιλία που θα εκφωνήσει στη Γενική Συνέλευση ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Ροχανί.
   "Ο πρωθυπουργός εκτιμά ότι παρά την επίθεση γοητείας του νέου Ιρανού προέδρου η πολιτική του καθεστώτος απέναντι στο Ισραήλ δεν έχει αλλάξει", τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωθυπουργικό γραφείο. 
   Ο νετανιάχου κατηγορεί τον πρόεδρο Ροχανί ότι αρνείται, όπως και ο προκάτοχός του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, να αναγνωρίσει το Ολοκαύτωμα ως «ιστορικό γεγονός». 
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.