Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Η ... ΑΛΗΘΕΙΑ ! Και τα ΨΕΥΔΗ των ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων των γαμημένων πολιτειών Αμερικής και λοιπών ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων της Ευρώπης, ως ... πρόσχημα για την ... ίδρυσιν ... μεγάλου ισραήλ εις ... βάρος 6-7 κυριάρχων Κρατών Αράβων !

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡIΑ
Απαχθέντες δυτικοί Συρίας : "Οι ισλαμιστές έριξαν τα χημικά και πανηγύριζαν"
   Oι δύο απαχθέντες από τους ισλαμιστές, πρώην υποστηρικτές τους, ένας Βέλγος καθηγητής κι ένας Ιταλός δημοσιογράφος δήλωσαν πριν από λίγο στο ιταλικό πρακτορείο ΑΝSA ότι "Τα χημικά τα έριξαν οι αντάρτες. Είμαστε συντετριμμένοι που το λέμε γιατί στην αρχή τους υποστηρίζαμε, αλλά έτσι είναι".
   Ο Βέλγος P.Piccinin δήλωσε συγκεκριμέναι: «Αυτό μου στοιχίζει πάρα πολύ γιατί από τον Μάη του 2012 στηρίζω αποφασιστικά τον Ελεύθερο Στρατό της Συρίας (τους αντάρτες) στον δίκαιο αγώνα για δημοκρατία»!
   «Είναι ηθικό καθήκον να το πούμε. Δεν χρησιμοποίησε η κυβέρνηση του Bashar al-Assad τα χημικά sarin ή οτιδήποτε άλλο χημικό αέριο στα περίχωρα της Δαμασκού».
   Έτσι δηλώνει κατηγορηματικά ο Pierre Piccinin, βέλογος καθηγητής, στο RTL-Tvi, επισημαίνοντας ότι μαζί με τον ιταλό δημοσιογράφο Domenico Quirico –ήταν όμηροι των “ανταρτών” στη Συρία κι απελευθερώθηκαν σήμερα- άκουσαν συνομιλία των εξεγερμένων (διαβάστε των μισθοφόρων της Αλ Κάιντα που χρηματοδοτούν ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση).
   Ο Piccinin και ο Quirico είναι «απόλυτα σίγουροι ότι τα χημικά τα έριξαν οι αντάρτες» γιατί άκουσαν τις συζητήσεις μεταξύ των ισλαμιστών που πανηγύριζαν για την ρίψη τους.
   Οι δύο Ευρωπαίοι είχαν απαχθεί από τους ισλαμιστές παρά το γεγονός ότι υποστήριζαν τους αντικαθεστωτικούς προκειμένου να ζητηθούν λύτρα από τις χώρες τους.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.