Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

...Ό,τι διατάξης ... αθανασώφ ή ... αθανάσιεφ ... Επί του παρόντος ... Διότι οσονούπω θ' αρχίσω, να ... διατάσσω ΕΓΩ ! Και τότε ... αλοίμονον και εις εσέ ...

Αθανασίου : «Άμεσα στη Βουλή 
το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο»
   Την πρόθεση να καταθέσει άμεσα στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, στα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.
   Επιπροσθέτως, ο υπουργός επέμεινε στο ότι δεν πρέπει να γίνει σύσκεψη πολιτικών αρχηγών υπο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το θέμα της Χρυσής Αυγής, πριν ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα, εξηγώντας ότι «υπήρχε ο κίνδυνος να θεωρηθεί ποδηγέτηση και πίεση προς τη Δικαιοσύνη».
Πρόσθεσε όμως: «Εξέφρασα μια προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν θα υποκαταστήσω τη βούληση του Προέδρου της Δημοκρατίας».
   Πέραν αυτού, αναφορικά με το νομοσχέδιο που επεξεργάζεται η επιτροπή και το οποίο προωθεί διατάξεις για το ηλεκτρονικό βραχιολάκι στους κρατουμένους, είπε μεταξύ άλλων ότι «το κόστος για κάθε βραχιολάκι, συνυπολογίζοντας και την επιτήρηση που θα γίνεται από υπηρεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, θα ανέλθει περίπου σε 1.800 με 2.500 ευρώ. Θα παρέχει μόνο εντοπισμό και θα ανάβει ένα κόκκινο φωτάκι, στην περίπτωση που ο χρήστης απομακρύνεται από το καθορισμένο σημείο».
Τέλος, επισήμανε ότι το έργο του υπουργείου Δικαιοσύνης αναφορικά με το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια έχει ολοκληρωθεί και πλέον είναι θέμα του υπουργείου Εσωτερικών το πότε θα κατατεθεί στη Βουλή.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.