Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ρέ ... ισραηλο-fence ! Ανά εκάστην ημέραν δημοσιεύεις και μίαν είδησιν περί τον ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-πάπαν ! Είτε τον πρώην, είτε τον νυν ... Συμβαίνει το ίδιον και με ... Ιστοσελίδαν της Ρώμης, ήτις ανά εκάστην ημέραν δημοσιεύει είδησιν περί τον Οικουμενικόν Πατριάρχην Κωνσταντινουπόλεως ; ... Επειδή πλησιάζει η ημέρα συναντήσεως ... εμού και υμών ... Και των ... χορηγών ημών ... Και η ... Ποντικαή ... Ψ... δεν χωρατεύει ... Αντελήφθητε ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ; ... ΓΑΜΩ τον ... πάπαν σας, ΓΑΜΩ το ισραήλ σας, ΓΑΜΩ την βουλγαρίαν σας ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

''Δεν προσπάθησα να συγκαλύψω 
το σκάνδαλο''
   Ο επίτιμος πάπας Βενέδικτος διέψευσε σήμερα ότι προσπάθησε να συγκαλύψει την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από ιερείς της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, στα πρώτα σχόλιά που κάνει μετά την παραίτησή του στις 28 Φεβρουαρίου.
   Οι δηλώσεις του επίτιμου πάπα περιέχονται σε μια 11σέλιδη επιστολή προς τον Ιταλό συγγραφέα και μαθηματικό Πιερτζιόρτζιο Οντιφράντι, που έγραψε ένα βιβλίο για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία πριν την παραίτηση του Βενέδικτου.
   «Για όσα αναφέρετε για την ηθική κακοποίηση ανηλίκων από ιερείς μπορώ μόνο, όπως γνωρίζετε, να την αναγνωρίσω με βαθιά θλίψη. Όμως δεν προσπάθησα ποτέ να συγκαλύψω αυτά τα πράγματα», αναφέρει ο επίτιμος πάπας.
   Αποσπάσματα της επιστολής του επίτιμου πάπα δημοσιεύθηκαν με την άδειά του στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica σήμερα.
   Πιστεύεται ότι πρόκειται για την πρώτη φορά που ο πάπας Βενέδικτος απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων από ιερείς σε πρώτο πρόσωπο. 
   Αυτή είναι επίσης η πρώτη φορά μετά την παραίτησή του επίτιμου πάπα που δημοσιεύθηκε κάτι που είπε ή έγραψε. 
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.