Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Το ... πα.θο.κ. και εσύ, ως τι πρέπει, να αντιμετωπισθήτε, ώ ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-ΓΕΝΝΗΜΑ ; ...

«Ξεπέρασαν τα όρια»

H ΧΑ πρέπει να αντιμετωπιστεί ως εγκληματική οργάνωση, λέει ο Ευ.Βενιζέλος


Το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής είναι η εφαρμογή της υφιστάμενης νομοθεσίας, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, τόνισε ωστόσο ότι η κατάσταση «έχει «ξεπεράσει κάθε όριο» και η οργάνωση πρέπει να αντιμετωπιστεί ως εγκληματική.

Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι η υφιστάμενη νομοθεσία είναι πολύ αυστηρή και πως θα υπάρξουν συμπληρώσεις.

Σημείωσε ακόμα ότι έχει ξεπεραστεί κάθε όριο και πρέπει πλέον να επιβληθούν το κράτος και η νομιμότητα. Η Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί ως εγκληματική οργάνωση, είπε.

Επιπλέον, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι υπάρχουν πολλοί που καλλιεργούν την ένταση και επενδύουν στη στρατηγική της βίας και έχουν ως προτεραιότητα τη βία, για να σημειώσει ότι πρέπει να διαχωρίσουμε αυτούς που καλλιεργούν τη στρατηγική της έντασης από εκείνους που πράττουν εγκληματικά.

Υποστήριξε δε ότι αυτοί που καλλιεργούν τη στρατηγική της έντασης και περιμένουν να εισπράξουν, πρέπει να καταλάβουν ότι οδηγούνται σε απόλυτο αδιέξοδο.

Εκείνοι, πρόσθεσε, που πράττουν τη βία, πρέπει να αντιμετωπιστούν εισαγγελικά και ποινικά.

Ερωτηθείς εάν αναφέρεται στον ΣΥΡΙΖΑ όταν μιλά για εκείνους που καλλιεργούν τη στρατηγική της έντασης, απάντησε καταφατικά.
   Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.