Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Η ... πρώην Γενική Εισαγγελεύς Ελβετίας και Εισαγγελεύς του εν ολλανδία μπουρδέλου υπό την ονομασίαν ... "διεθνές" Ποινικόν Δικαστήριον, ως τι ... προβαίνει εις δηλώσεις και, δη, προειδοποιεί περί ... νέων θυμάτων ; ... Τα ... παλαιώτερα θύματα, άπαντα ... Χριστιανοί, ουδόλως ηνόχλησαν εσέ ; ... Ούτε ενθυμούμεθα ... δηλώσεις εσού περί εκείνων ... Ούτε, εξ ετέρου, ενθυμούμεθα δηλώσεις εσού περί ... παραβιάσεως των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ... Ιρακινών, των Αφγανών, των Πακιστανών, των Γιουγκοσλαύων, των Αιγυπτίων, των Λιβύων, των Σουδανών, των Ιρανών επιστημόνων, τα ... ανθρώπινα δικαιώματα των οποίων κατεπατήθησαν υπό των ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων των γαμημένων πολιτειών Αμερικής και του ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-ισραήλ ! Αλλά ουδέποτε ηκούσαμε εσέ ... δηλώνουσα τι περί των εν λόγω παραβάσεων ! Ούτε ηκούσαμε δηλώσεις εσού περί της παραβιάσεως των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ανθρωπότητος απάσης (βλέπε Σνόουντεν) υπό της nsa ! Ή υπό του Internet εν γένει και της υποκλοπής των προσωπικών δεδομένων απάντων των χρηστών του ! Ή της κραυγαλέας παραβιάσεως των ανθρωπίνων δικαιωμάτων υπό της ιαπωνίας, ήτις δια του ατυχήματος εν Φουκουσίμα, εμόλυνε καταστροφικώς την Θάλασσαν, επί της οποίας δικαίωμα έχει άπασα η Ανθρωπότης ! Τέλος, επί του εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητος, επισυμβάντος εις γαμημένας πολιτείας Αμερικής, της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, ηλέγχησαν αι συνθήκαι, ευρέθησαν οι ΣΦΑΓΕΙΣ 4.000 ανθρώπων, υπήχθησαν εις την δικαιοσύνην και ετιμωρήθησαν ; ... Κατόπιν του επερχομένου πολέμου, ... ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΝ ΖΩΗ ! ΣΚΥΛΑ !

Κάρλα ντελ Πόντε : ένα χτύπημα στη Συρία 

θα επιδείνωνε την κατάσταση στη χώρα



   Το μέλος της Επιτροπής του οηε για τη διερεύνηση πιθανών παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Συριακή Αραβική Δημοκρατία Κάρλα ντελ Πόντε προειδοποίησε ότι μια έξωθεν επέμβαση στη σύγκρουση της Συρίας «θα οδηγήσει μόνο σε νέα θύματα».

   «Οι διαπραγματεύσεις είναι η μοναδική δυνατή διέξοδος για το συριακό λαό. Κι ελπίζω ότι θα ξεκινήσουν όσο το δυνατό ταχύτερα, πριν είναι πολύ αργά», - είπε η πρώην γενική εισαγγελέας της Ελβετίας, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στη Γενεύη. «Δε θεωρώ πως η στρατιωτική επέμβαση θα είναι αποτελεσματική», - υπογράμμισε.
   Η Φωνή της Ρωσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.