Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Άς ... πανηγυρίζουν ! Τους ... Χρυσαυγίτας θα ... διαδεχθή τι έτι χειρώτερον εκείνων, ως προς τους εχθρούς ημών ! ... Συμφωνώ μετά του συμπεράσματος της εφημερίδος των σκοπίων : Η ... "ελληνική" ... "δικαιοσύνη" ...μπορεί, να αποδειχθή ... ιδιαίτερα αποτελεσματική, εάν το θελήση ! Συνεπώς, δε, προς τούτο, ΔΕΝ ΘΕΛΗ, ΝΑ ΣΥΛΑΒΗ ΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-κλεφτρόνια ...

 
"ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ" ΓΡΑΦΟΥΝ
Πανηγυρίζουν τούρκοι & σκοπιανοί 
για ΧΑ
   Πανηγυρίζουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας και των Σκοπίων την σύλληψη του γ.γ. του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος Νίκου Μιχαλολιάκου και δεκάδων βουλευτών και στελεχών της. 
   Όλες οι τουρκικές εφημερίδες (Χουριέτ, Ζαμάν κλπ) γράφουν ότι "Επιτέλους συνελήφθησαν οι εθνικιστές που τρόμαζαν την τουρκική μειονότητα της Θράκης". "Επίδειξη δύναμης της κυβέρνησης Σαμαρά κατά των εθνικιστών" κλπ
   Η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Ουτρίνσκι Βέσνικ» σημειώνει ότι «η κατηγορία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μπορεί να οδηγήσει στον εκτοπισμό του νεοναζιστικού κόμματος από την ελληνική Βουλή, κάτι το οποίο έχουν ζητήσειαπό την Ελλάδα πολλές διεθνείς οργανώσεις εξαιτίας των βίαιων επιθέσεων εις βάρος μεταναστών και τη διάδοση μισαλλοδοξίας από υποστηρικτές του κόμματος αυτού».
   Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι σημερινές συλλήψεις «αποδεικνύουν ότι η Eλληνική Δικαιοσύνη μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική όταν θελήσει».
   Τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων αναφέρουν ακόμη ότι οι συλλήψεις αυτές έγιναν μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής και προσθέτουν ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα συλλαμβάνεται αρχηγός και βουλευτές πολιτικού κόμματος μετά την πτώση της δικτατορίας το 1974.
   Ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός των Σκοπίων «Κάναλ 5» αναφέρει ότι μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλ. Παναγιώταρος, ο οποίος είχε προπηλακίσει έναν οδηγό φορτηγού από την ΠΓΔΜ «και μας έχει αποκαλέσει στη Βουλή της Ελλάδας ως γυφτοσκοπιανούς».
   Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.