Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Μήπως, ώ ... εν χάγη διεθνές Ποινικόν Μπουρδέλον, υφίσταται ... έγκλημα κατά της Ανθρωπότητος ; ... Αλλά και να υφίσταται, δεν περιλαμβάνωνται εις την ... τοπικήν δικαιοδοσίαν εσού ... αι γαμημέναι πολιτείαι Αμερικής και το ... ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-ισραήλ ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Καθησυχάζει για την nsa

Δεν σας παρακολουθούμε, διαβεβαιώνει τους Ευρωπαίους ο oμπάμα

 
Στοκχόλμη, Σουηδία
   Να καθησυχάσει τους πολίτες για το πρόγραμμα παρακολουθήσεων της NSA επιχείρησε την Τετάρτη ο Αμερικανός πρόεδρος, μπαράκ ομπάμα.
   Ο ομπάμα διαβεβαίωσε από τη Σουηδία, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ δεν κατασκοπεύουν την ηλεκτρονική αλληλογραφία και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες των απλών ανθρώπων.
   «Μπορώ να διαβεβαιώσω την κοινή γνώμη στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο ότι δεν κατασκοπεύουμε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ανθρώπων, ούτε παρακολουθούμε τις τηλεφωνικές τους επικοινωνίες» δήλωσε ο ομπάμα στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Σουηδό πρωθυπουργό, Φρέντρικ Ράινφελντ.
   «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να στοχοθετούμε πολύ συγκεκριμένους τομείς ενδιαφέροντος» σημείωσε ο ομπάμα, προσθέτοντας ότι σε αυτούς τους τομείς περιλαμβάνονται η αντιτρομοκρατία, τα όπλα μαζικής καταστροφής και η καταπολέμηση της πειρατείας στο Διαδίκτυο.
   Παραδέχθηκε ότι τα προγράμματα δεν λειτούργησαν πάντα όπως αναμενόταν και είπε ότι έγιναν βήματα για τον καλύτερο έλεγχό τους.
   Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.