Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Εσύ, ώ εβραϊκή ΠΙΘΗΚΟ-ΣΚΥΛΟ-φατσα, θα ... περάσης ; ... Από την ... λαιμητόμο εννοώ ; ...

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Π.Παυλόπουλος : «Οι εγκληματίες Νεοναζί 
δεν θα περάσουν»
   Την δολοφονία του 34χρονου Π. Φύσσα καταδίκασε απερίφραστα ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος (αυτός που είχε δηλώσει ως υπουργός Εσωερικών ότι "προτιμά την αμυντική αστυνομία μια δήλωση" μετά τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, η οποία δήλωση "έκαψε" ολόκληρη την χώρα εν συνεχεία) αναφέροντας: «Όλοι μας, πέρα και έξω από πολιτικές διαφορές, όσοι σεβόμαστε το Σύνταγμα, όσοι υπηρετούμε τη Δημοκρατία, να αντιτάξουμε σε αυτούς τους εγκληματίες εκείνη τη δύναμη που θα θωρακίσει τη Δημοκρατία».
   «Οι εγκληματίες Νεοναζί και νοσταλγοί του Ναζισμού και των Ταγμάτων Εφόδου δεν θα περάσουν» τονίζει ο κ. Παυλόπουλος, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους ανθρώπους του θύματος, που «έπεσε υπό συνθήκες που είναι ντροπή για τη Δημοκρατία και την κοινωνία μας».
   «Η Δημοκρατία στην Ελλάδα, σε πείσμα όλων αυτών και ενδεχομένως εκείνων που κρύβονται πίσω τους, είναι θωρακισμένη. Γιατί είναι ο ίδιος ο Λαός μας και οι δημοκρατικοί θεσμοί που δεν ανέχτηκαν ποτέ και δεν πρόκειται να ανεχθούν να περάσει ο ναζισμός και ο φασισμός» σημειώνει ο βουλευτής της ΝΔ και προσθέτει:
   «Και αυτό το τονίζω προς πάσα κατεύθυνση, όχι μόνον ως πολιτικός αλλά και ως πολίτης. Και ιδίως στον πολιτικό χώρο, όλοι μας πέρα και έξω από πολιτικές διαφορές, όσοι σεβόμαστε το Σύνταγμα, όσοι υπηρετούμε τη Δημοκρατία, ας αντιτάξουμε σε αυτούς τους εγκληματίες εκείνη τη δύναμη που θα θωρακίσει τη Δημοκρατία».
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.