Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Βρέ Μιχάλη Ιγνατίου ! Ποιός σου είπε, ότι φοβούνται ; ... Ο ... δήθεν ... φόβος τους αποτελεί το προσχηματικό και άριστα προβαλλόμενον ... άλλοθι ... ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι, όχι φοβιτσιάρηδες ! ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΕΧΘΡΟΙ ! Τόσον δύσκολον σου είναι, να το εκφέρης ; ...

Έλληνες πολιτικοί 

σταματήστε να φοβάστε τους τούρκους

του Μιχάλη Ιγνατίου  
   Τις τελευταίες ημέρες, και εντελώς ξαφνικά θα έλεγα, οι Έλληνες ανακάλυψαν τη Στρογγύλη. 
   Προσωπικά άκουσα για τη σημασία του συγκεκριμένου νησιού από τον μακαρίτη Τάσο Παπαδόπουλο το 2003, όταν ολοκλήρωνε τους σχεδιασμούς του για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου.  
   Λίγα κατάλαβα τότε, αλλά αρκούσε ότι εκείνος ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας είχε μελετήσει τη νομική πλευρά του θέματος και ήταν βέβαιος πως η Κύπρος «άγγιζε» τη Μητέρα Πατρίδα.

......................................................................................................................


    Το κλειδί, όπως είπαμε, είναι η Στρογγύλη. Φοβάμαι πως τα γεγονότα θα ξεπεράσουν τους όποιους σχεδιασμούς της Αθήνας, η οποία κυριαρχημένη από το «φοβικό της σύνδρομο», θα χάσει τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να εξέλθει από τη βαθύτατη οικονομική κρίση και να επιτύχει ένα λαμπρό μέλλον για τα παιδιά της. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε άλλο πολύτιμο χρόνο. Η ανακήρυξη της ΑΟΖ είναι επιτακτική ανάγκη.
    (Το πλήρες κείμενον εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως)
    *Follow on twitter@mignatiou
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.