Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Τα ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, του Τέξας και του Πλανήτου άπαντος, οι ... μπούς (ή βοόζ), πόσους ... δονητές κατέχουν και ... εσάλταραν τελείως ; ... Ρέ, ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-πολιτισμός ! ...

Μπορώ να κάνω γκριμάτσες στον σκύλο μου ;

Το πλαφόν στην κατοχή δονητών 

και άλλοι 10 περίεργοι νόμοι των ηπα

Αθήνα
   Εξωφρενικά περίεργοι νόμοι βρίσκονται ακόμα σε ισχύ σε αρκετές χώρες του κόσμου. Χωρίς αμφιβολία, οι ΗΠΑ διατηρούν τα πρωτεία, αφού σε κάθε Πολιτεία το νομοθετικό πλαίσιο διαφέρει.
   Η βρετανική Mirror βρήκε τους δέκα πιο περίεργους νόμους που ισχύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη απόφαση της Αϊόβα να επιτρέψει την οπλοφορία σε άτομα με προβλήματα όρασης.
   Ιδού οι δέκα πιο περίεργοι νόμοι :
1. Οι ιδιοκτήτες απαγορεύεται να βγάζουν τη σκόνη εκτός των ορίων της κατοικίας τους. Ο νόμος ισχύει στο Άινταχο.
2. Απαγορεύεται η πρόκληση καταστροφής. Όσο και αν είναι αυτονόητο, στη Γιούτα υπάρχει νόμος που απαγορεύει σε ένα άτομο να προκαλεί τραυματισμό ή ζημιά σε ανθρώπους ή περιουσίες μέσω καταστροφής. Τι είδους καταστροφή; Εκρήξεις, πυρκαγιές, πλημμύρες, χιονοστοιβάδες, απελευθέρωση ραδιενεργών υλικών.
3. Απαγορεύεται η κατοχή άνω των έξι δονητών. Ο νόμος ισχύει στο Τέξας και οι παραβάτες τιμωρούνται.
4. Απαγορεύεται να κάνεις check in σε ξενοδοχείο με ψεύτικο όνομα. Ο νόμος ισχύει στο Ν.Χάμσαϊρ με στόχο να προστατέψει την επιχείρηση από τυχόν απάτη.
5. Απαγορεύεται να χτυπάς μηχάνημα αυτόματης πώλησης, αφού σου έχει φάει τα χρήματα. Ασφαλώς έχει συμβεί σε πολλούς και η απογοήτευση είναι μεγάλη. Όμως στο Κάνσας, τα χειρότερα θα έρθουν, αν πάνω στον εκνευρισμό αποφασίσετε να ξεσπάσετε στο μηχάνημα.
6. Απαγορεύεται το καθάρισμα του παρ-μπριζ αυτοκινήτου με χρησιμοποιημένο εσώρουχο. Ο παράξενος αυτός κανονισμός ισχύει στο Σαν Φρανσίσκο, όμως είναι σαφές ότι αφήνει κενό για το κατά πόσο μπορεί να καθαριστεί το τζάμι με καθαρό εσώρουχο.
7. Απαγορεύεται στις μαϊμούδες το κάπνισμα. Αυτό ισχύει στο Σάουθ Μπεντ της Ιντιάνα. Πάντως, ο νόμος δεν το απαγορεύει εφόσον οι μαϊμούδες είναι σε ανοικτό χώρο.
8. Οι γυναίκες που κάθονται στα πόδια ανδρών κινδυνεύουν με φυλάκιση έως 6 μήνες, εάν δεν τοποθετήσουν ένα μαξιλάρι μεταξύ του κεφαλιού τους και των ποδιών του άνδρα. Αυτά στο Σιάτλ.
9. Απαγορεύεται στους ιερείς να λένε ανέκδοτα από άμβωνος. Αυτό ισχύει στο Νίκολας Κάουντι της Δυτικής Βιρτζίνια.
10. Απαγορεύεται στους ανθρώπους να κάνουν γκριμάτσες στα κατοικίδια. Ο νόμος αφορά την Οκλαχόμα και οι παραβάτες τιμωρούνται με πρόστιμο.
   Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.