Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Προς ... Ρουχανί και Ζαρίφ : Το ... "ολοσκάτωμα" αποτελεί ... μία ιστορική απάτη (με τον τρόπο που προβάλλεται και τις αλήθειες που κρύβει), ως βεβαιώνει ημάς τους Ανθρώπους ακόμη και ο ... εβραίος Ροζέ Γκαρωντύ ! Εάν ο ... Αχμαντινετζάντ δεν ευρίσκεται πλέον εις το ... προσκήνιον, προσέχετε μήπως εσείς ... δεν θα βρίσκεσθε εντός ολίγου ... εν ζωή ! ... Από ... εβραϊκά ... πυρά ... Εκτός εάν θέλετε, να επιστρέψετε εκ νέου εις την λατρείαν του έγκλειστου εις τα ... Τάρταρα ... άχουρα μάσδα ... Τέλος, μην λησμονήτε και τον ... Γκαντάφι ! Υπελόγιζε, ότι εάν ... "πάη με τα νερά τους", ... "θα την γλυτώση" ... Και πήγε μαζί τους τα τελευταία χρόνια ... Γνωρίζετε το τέλος του ; ... Τα ... ερπετά δεν γνωρίζουν από ... συγνώμες και ... συμμαχίες ! Αλλά μόνον από ... τσιμπήματα, ... δαγκωματιές και ... καταβρόχθησιν ... των θυμάτων τους ! Αντελήφθητε ; ...

ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ;
X. Ρουχανί : Το oλοκαύτωμα 
είναι ένα ιστορικό γεγονός

   Αυτή τη φορά έγινε χάριν των δηλώσεων του που προέβαλε στη Νέα Υόρκη, όπου συμμετέχει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. 
   Ειδικότερα, σημειώνει το ρωσικό ‘΄Βέστι’, αναγνώρισε  ως ιστορικό γεγονός το oλοκαύτωμα, τη μαζική δολοφονία των eβραίων από τους nαζί κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. 
   Το ναζιστικό ολοκαύτωμα ήταν ένα έγκλημα κατά του εβραϊκού λαού, είπε ο Ιρανός πρόεδρος σε συνέντευξή του στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
   Η δήλωση προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, αφού προηγούμενα ο Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ, μιλώντας εναντίον του κράτους του iσραήλ, είχε επανειλημμένα εκφράσει την πεποίθησή του ότι το Ολοκαύτωμα είναι ένας ιστορικός μύθος.
   Στο ίδιο πνεύμα με τον Ρουχανί ήταν και οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών του Ιράν, Μοχάμαντ Τζαβάντ Ζαρίφ: «Το Ιράν ποτέ δεν το αρνήθηκε. Κάποιος που το αρνιόταν δεν βρίσκεται στο προσκήνιο», είχε γράψει στις αρχές Σεπτεμβρίου στην σελίδα του στο Twitter. 
   Σημειώνεται ότι και ο Ρουχανί μέσω του Twitter συνεχάρη πρόσφατα το εβραϊκό Rosh Ha Shanna (Πρωτοχρονιά).
   Ανάμεσα στα άλλα που κυριάρχησαν στο λόγο του προέδρου του Ιράν στη Νέα Υόρκη ήταν το θέμα του πυρηνικού προγράμματος της Τεχεράνης. 
   Από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο Hassan Rouhani ανακοίνωσε ότι ήταν έτοιμος να αρχίσει διαπραγματεύσεις για το θέμα αυτό, κάλεσε, επίσης, τις χώρες να εγκαταλείψουν την πρακτική των διεθνών κυρώσεων, σημειώνει το δημοσίευμα. 
   Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.