Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Το πρόβλημα, ώ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίε, είναι, ότι η ΧΑ δεν προβαίνει σε ... μαζικές δολοφονίες ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων ... ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΣΗ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΣ ! ...

"ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ"
Ο Γ. Καμίνης κατηγορεί την ΧΑ 
για "μαζικές δολοφονίες"
Ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος καμίνης (ο οποίος έχει έρθει αρκετές φορές σε σύγκρουση με τον Λαϊκό Σύνδεσμο κυρίως λόγω της απαγόρευσης διανομής τροφίμων στους άπορους)  μιλώντας στον ριαδιοφωνικό σταθμό του δήμου  ρ/σ Αθήνα 9,84, κατηγόρησε τον Λαϊκό Σύνδεσμο για "μαζικές δολοφονίες αλλοδαπών, Πακιστών και άλλων εθνικοτήτων"!
 
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι "Ακόμα και όταν δεν είχε βγει στην επιφάνεια η τρομοκρατική, δολοφονική δράση αυτής της συμμορίας, εγώ είχα βγει και είχα καταδικάσει τις επιθέσεις και τους φόνους εναντίον αλλοδαπών, Πακιστανών και άλλων εθνικοτήτων», προσθέτοντας πως «ήταν ζήτημα χρόνου να προχωρήσουν γενικευμένα και με ένα πολιτικό σχέδιο πρόκλησης έντασης».
 
Στη συνέχεια ο κ. Καμίνης υποστήριξε πως πλέον κανένας δεν δικαιούται να λέει δεν γνώριζα, σημειώνοντας «είναι φανερό ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι μία παραστρατιωτική οργάνωση. Το είδαμε και στην ιστορία με τον Μελιγαλά. Μία παραστρατιωτική οργάνωση με στρατηγική έντασης, μία δολοφονική συμμορία».
 
Ο κ. Καμίνης προσέθεσε πως «όποιος τάσσεται στο δημοκρατικό τόξο θα πρέπει αυτήν τη στιγμή να συνταχθεί με αυτήν την προσπάθεια συναίνεσης. Σε ένα σταθερό μέτωπο απέναντι στους ναζιστές. Παράλληλα απαιτείται νηφαλιότητα και ψυχραιμία, γιατί αυτή η δολοφονία δεν προσφέρεται για καμία πολιτική εκμετάλλευση αυτό το πράγμα».
 
«Οι άνθρωποι αυτοί είναι μία συμμορία και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με βάση το νόμο. Να τους ταράξουμε στη νομιμότητα», είπε στη συνέχεια της παρέμβασής του ο δήμαρχος, ενώ σημείωσε «από τη στιγμή που θα είμαστε αποφασισμένοι να τον επιβάλλουμε, τους έχουμε καταφέρει ένα ισχυρότατο πλήγμα».
 
Για τις δολοφονίες Ελλήνων από τους λαθρομετανάστες, δεν είπε τίποτα...
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.