Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ρέ, ... ΣΚΥΛ-ΑΡΑΠΑ και εξημερωμένε πίθηκα των ... ταρτάρων ! Πριν 3-4 ημέρες δεν δήλωσες, ότι οι γ.π.Α. αποτελούν ... αποκλειστική Χώρα ; ... Τι συνέβη ξαφνικά και άλλαξες ... 180 μοίρες την ... πυξίδα σου ; ... ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕΣ, ρέ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ... προεκλογικώς προς τους Πολίτας των γ.π.Α., ώστε να λάβης την ψήφον των ; ... Ότι, δηλαδή, μόλις σου δώση "σήμα" το ΣΚΟΥΠΙΔΟ-σιωνιστικό ιερατείο, θ' αρχίσης, να "ζυμώνης" εντός του Λαού, τον οποίον διοικείς, την ιδέαν ότι τους ... εγκαταλείπετε και πηγαίνετε, να ... στήσετε νέα ... Αυτοκρατορία εις το ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ισραήλ ; ...


ΟΙ ηπα ΘΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΕΝΟ ΗΓΕΣΙΑΣ
ομπάμα : "Η αυτοκρατορία των ηπα
δεν υπάρχει πλέον"

   Μπροστά τους ηγέτες του κόσμου που είχαν συγκεντρωθεί στα ηνωμένη έθνη, ο αμερικανός πρόεδρος μπαράκ ομπάμα παρουσίασε τη χώρα του ως μια υπερδύναμη έτοιμη να αντιμετωπίσει τα χημικά του Ιράν και να σκοτώσει τους εχθρούς της αλλά και ως μια χώρα που δεν επιθυμεί πλέον να εμπλέκεται σε ατέλειωτες στρατιωτικές επεμβάσεις, όπως στη Συρία.
   Και αυτό, όπως είπε, πρέπει να ανησυχήσει τον υπόλοιπο κόσμο.
«Οι ηνωμένες πολιτείες έμαθαν την ταπεινότητα μέσα από μεγάλες δυσκολίες σε ό,τι αφορά την ικανότητά μας να καθορίζουμε την πορεία των γεγονότων σε άλλες χώρες» ομολόγησε ο ομπάμα ενώπιον των 193 μελών του ΟΗΕ.
   «Η ιδέα μιας αμερικανικής αυτοκρατορίας είναι ίσως μια χρήσιμη προπαγάνδα αλλά δεν ανταποκρίνεται πλέον στην πολιτική που ακολουθεί η Αμερική και στο τι επιθυμεί η κοινή γνώμη» πρόσθεσε.
   Ο ομπάμα εξήγησε ότι «η πρόσφατη συζήτηση που έγινε στις ηπα για το θέμα της Συρίας απέδειξε ξεκάθαρα ότι ο κίνδυνος για τον κόσμο δεν είναι μια Αμερική που σπεύδει να ανακατευθεί στις υποθέσεις άλλων χωρών ή στα προβλήματα μιας περιοχής σαν να ήταν δική της. Ο κίνδυνος για τον κόσμο είναι ότι οι ηπα, μετά από μια δεκαετία πολέμου -ανήσυχες για τα προβλήματα στο δικό τους έδαφος, έχοντας πλήρη συνείδηση της εχθρότητας που προκάλεσε η πιθανότητα επέμβασής τους σε όλο τον μουσουλμανικό κόσμο- θα αποδεσμευθούν και θα αφήσουν ένα κενό ηγεσίας που καμία άλλη χώρα δεν δείχνει διατεθειμένη να αναπληρώσει».
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.