Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΥΓΕ ! Προς την Ρωσίαν ! Ως προς την Πρότασίν της, εναντίον δύο Πολιτών (ενός φινλανδού κι' ενός πίτμπουλ-τσετσένου) φιλοξενουμένων υπό της εβραιο-γαμημένης Σουηδίας, και της ... τουρκικής-μογγολικής ... Μη Κυβερνητικής Οργανώσεως "Ιμκαντέρ", αλλά και ως προς την καταγγελίαν των ΣΚΟΥΠΙΔΟ-κρατών της βρετανίας, της γαλλίας, του ... λουξεμβούργου, των γαμημένων πολιτειών Αμερικής και του ... (χ)αζερ-μπαϊτσάν !

           "Προστατεύετε τουρκική              τρομοκρατική οργάνωση"

   Η Ρωσία καταγγέλλει τη Βρετανία, τη Γαλλία, το Λουξεμβούργο, τις ΗΠΑ και το Αζερμπαϊτζάν ότι εμπόδισαν το αίτημά της να ενταχθούν στην αντιτρομοκρατική λίστα της Επιτροπής του ΣΑ του ΟΗΕ (1267/1989) δύο πολίτες και μία τουρκική ΜΚΟ που συνδέονται με οργανώσεις του δικτύου της Αλ Κάιντα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ.
    Λόγος γίνεται για τον υπήκοο Φινλανδίας Μίκαελ Στούρσε, τον πρώην σοβιετικό πολίτη Ισά Ντζαμπραΐλοφ, που ζει σήμερα στη Σουηδία και την τουρκική μη κυβερνητική οργάνωση «Ιμκαντέρ», οι οποίοι, σύμφωνα με τις «πειστικές αποδείξεις», που επικαλούνται οι ρωσικές αρχές, συνεργάζονται με τη συνδεόμενη με την Αλ Κάιντα διεθνή τρομοκρατική οργάνωση «Ιμαράτ (σ.σ.: Εμιράτο) του Καυκάσου» και το πληροφοριακό του όργανο, «την εξτρεμιστική δικτυακή πύλη Kavkaz Centre».
    Το Kavkaz Centre ιδρύθηκε το 1999 στο Γκρόζνι της Τσετσενίας ως ισλαμικό πρακτορείο ειδήσεων - όργανο των αυτονομιστών και σήμερα φέρεται να έχει ως ιδιοκτήτη του τον Φινλανδό Μίκαελ Στούρσε, ο οποίος υποχρεώθηκε λόγω των πιέσεων της Ρωσίας στην Φινλανδία να μεταφέρει την «ηλεκτρονική» έδρα του στη Σουηδία. Η πρόσβαση στο Kavkaz Centre είναι απαγορευμένη στη Ρωσία, όπου έχει δικαστικώς χαρακτηριστεί «εξτρεμιστικό μέσο, που διαδίδει εθνικό και θρησκευτικό μίσος».
    Το μπλοκάρισμα της ρωσικής πρότασης θεωρείται από το ρωσικό ΥΠΕΞ «μη εποικοδομητική προσέγγιση» και «στενά ιδιοτελής προκλητική και επιλεκτική πολιτική δύο μέτρων και δύο σταθμών», η οποία στο παρελθόν έχει προκαλέσει «φαινόμενα μπούμερανγκ», όπως ονομάζει «διπλωματικά» το ρωσικό ΥΠΕΞ την τρομοκρατική δράση προστατευόμενων από δυτικές υπηρεσίες στο έδαφος των χωρών τους, όπως για παράδειγμα η «επίθεση της Βοστόνης».
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.