Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Την ... ιδίαν ... Δημοκρατίαν θα ... απολαύσετε και υμείς, ώ ... εβραιο-μασωνικαί ΣΚΥΛΟ-ΠΟΥΣΤΡΑΙ και λοιπά ... καθήκια υμών !

«Για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας»

Απαγορεύτηκε 

η συγκέντρωση των εφέδρων 

το Σάββατο στο Σύνταγμα


   Την απαγόρευση της συγκέντρωση της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στο Σύνταγμα, αύριο, Σάββατο αποφάσισε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
   Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΓΑΔΑ: «Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται, για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας, κατά το χρονικό διάστημα από 06.00 ώρα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και την 24.00 ώρα της ιδίας, η πραγματοποίηση της υπαίθριας συνάθροισης της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων», στην περιοχή του Κέντρου Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς Σταδίου (από τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας) - Φιλελλήνων - δεξιά Λ. Β. Αμαλίας - αριστερά Λ. Β. Όλγας - αριστερά Λ. Β. Κωνσταντίνου - αριστερά Λ. Β. Σοφίας - δεξιά Πλουτάρχου - αριστερά Πατριάρχου Ιωακείμ - Κανάρη - δεξιά Σόλωνος - αριστερά Καποδιστρίου - αριστερά Γ’ Σεπτεμβρίου - δεξιά Σατωβριάνδου - Σωκράτους - αριστερά Λυκούργου - αριστερά Αθηνάς (μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής».
   Η πραγματοποίηση συγκέντρωσης για «την αποκατάσταση της εθνικής μας κυριαρχίας», όπως την τιτλοφορούν οι έφεδροι, είχε ανακοινωθεί ταυτόχρονα με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΚΕΕΔ της επίμαχης «διακήρυξης», με αφορμή την οποία έχει διαταχθεί ποινική προκαταρκτική εξέταση, κατόπιν εντολής της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Γκουτζαμάνη. Την εισαγγελία Πρωτοδικών, που διενεργεί την έρευνα, συνδράμει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
   Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.