Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ρέ, ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίοι της ΠΟΥΣΤΡΟ-αγγλο-σαξωνίας ! Σε τί πολύ άσχημο θα μετατραπή η ΕΛΛΑΣ ; ... Γνωρίζετε κάτι ; ... Για ποίους θα είναι πολύ άσχημη η μετατροπή της Ελλάδος ; ... Για τους ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίους ; ... Για τους ΠΟΥΣΤΡΟ-αγγλο-σάξωνες ; ... Για τους βλακο-γότθους ; ... Πάσα ... διευκρίνησις δεκτή ! Ή για τον Λαό της Ελλάδος, τον ... τόσο ... αγαπητό εις ... εσάς ; ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ
Guardian :«Δώστε στην Ελλάδα ένα διάλειμμα»
   Ένα από τα πιο «καυτά» και διαφιλονικούμενα ζητήματα στη Γερμανία είναι το μέλλον της Ελλάδας. Δυστυχώς, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Guardian, το μόνο που ακούμε συνεχώς είναι «τον θόρυβο ενός άκρατου λαϊκισμού, με την απουσία της λογικής να είναι εμφανέστατη».
   Με τίτλο «δώστε στην Ελλάδα ένα διάλειμμα», ο Guardian απευθύνεται στους Γερμανούς πολιτικούς  υποστηρίζοντας πως πρέπει επιτέλους να πουν την αλήθεια για την Ελλάδα.
   «Οι Γερμανοί έχουν αρχίσει να αναφέρουν διάφορους αριθμούς δίχως καμία συνοδεία επιχειρήματος», επισημαίνει η εφημερίδα, επικαλούμενη πρόσφατες δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί και άλλα χρήματα κτλ.
   Η αλήθεια, σημειώνει ο Guardian, είναι φυσικά ότι όλοι αυτοί οι αριθμοί και ισχυρισμοί είναι αυθαίρετοι και υπονομεύουν έτσι τις προοπτικές για μια προεκλογική «συζήτηση» για το μέλλον της ευρωπαϊκής περιφέρειας.
   Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ελλάδα έχει επιτύχει τους στόχους της για τον προϋπολογισμό του 2012.
   «Οι ενδείξεις για το α’ 7μηνο του 2013 υποστηρίζουν την άποψη πως η χώρα θα τα πάει καλύτερα, από ότι αναμενόταν ένα χρόνο νωρίτερα και θα πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα, δίχως να συμπεριληφθούν οι τόκοι των παλαιών δανείων», προστίθεται. Μάλιστα ο Guardian σημειώνει ότι ο μεταποιητικός δείκτης σκαρφάλωσε τον Αύγουστο σε υψηλό 44 μηνών, ενώ το Markit Economics καθιστά πιθανή την επιστροφή της ανάπτυξης στα τέλη του 2013.
   «Η ανάκαμψη θα επιφέρει υψηλότερα φορολογικά έσοδα, λιγότερες κεφαλαιακές ανάγκες για τις τράπεζες και ενίσχυση της εμπιστοσύνης των επενδυτών», τονίζει η εφημερίδα και υποστηρίζει πως το πιο υπεύθυνο πράγμα τους Γερμανούς πολιτικούς είναι να σταματήσουν να παραθέτουν διάφορους αριθμούς.
   Αντί οι Γερμανοί πολιτικοί να προσπαθούν να κοιτάξουν μέσα από την κρυστάλλινη μπάλα, θα πρέπει να ενημερώσουν τους ψηφοφόρους τους για τις προοπτικές της Ευρώπης και τον ρόλο της Γερμανίας, σημειώνει ο Guardian και καταλήγει αναφέροντας ότι οι πολιτικοί αρχηγοί θα έπρεπε να υπενθυμίσουν στους Γερμανούς ψηφοφόρους ποια είναι τα όρια που θέτει μία δημοκρατική κοινωνία, «προτού καταρρεύσει και μετατραπεί σε κάτι πολύ άσχημο».
   Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.