Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ποίος, όμως, υπολογίζει τον Λαόν ; ... Μόνον προς συμμετοχήν εις ... προσχηματικάς και υποκριτικάς ψηφοφορίας απαραίτητος εστί ο Λαός ! Κατόπιν της ψηφοφορίας οι ΚΡΥΠΤΟ-εβραίοι ... "Πολιτικοί" θα πράξουν ... "ό,τι γουστάρουν", ήτοι ό,τι ... διατάξη ο ... σιωνισμός ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ... ρότσιλντ της κουτο-φραγγίας, ΘΑ ΣΒΗΣΗ το ΣΚΟΥΠΙΔΟ-όνομά σας και από τον Πλανήτη και από την κουτο-φραγγία !

Νέα δημοσκόπηση

Κατά 

της γαλλικής εμπλοκής σε μία επέμβαση 

στη Συρία το 68% των Γάλλων

 
   Αντίθετο σε οποιαδήποτε εμπλοκή της Γαλλίας σε μία στρατιωτική επίθεση στη Συρία δηλώνει το 68% των Γάλλων, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Figaro.
   Στην ερώτηση «θα ήσασταν υπέρ, ή κατά μίας διεθνούς στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία;» το 64% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως είναι αντίθετοι σε μία τέτοια δράση, έναντι 45% στις 29 Αυγούστου.
   Αυτοί που τάσσονται υπέρ μίας επίθεσης στη Συρία αντιστοιχούν μόλις στο 36%, έναντι 55% στις 29 Αυγούστου.
   Μεταξύ εκείνων που τάσσονται κατά της επέμβασης, το 45% ανήκει στην αριστερά, το 75% είναι ψηφοφόροι του κυριότερου κόμματος της δεξιάς αντιπολίτευσης UMP, ενώ το 77% δηλώνει ότι υποστηρίζει το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο.
   Στην ερώτηση «εάν υποτεθεί ότι γίνεται μία τέτοια επέμβαση, θα ήσασταν θετικοί σε μία στρατιωτική εμπλοκή της Γαλλίας;» το 68% των ερωτηθέντων απάντησε «όχι». Το ποσοστό αυτό είναι αυξημένο κατά 9 μονάδες από το αντίστοιχο της έρευνας στις 29 Αυγούστου. Παράλληλα, όσοι τάσσονται υπέρ μίας γαλλικής εμπλοκής αντιστοιχούν στο 32%, έναντι 41% στα τέλη Αυγούστου.
   Μεταξύ των αντιθέτων στην εμπλοκή της Γαλλίας, το 48% δηλώνει ψηφοφόρος της αριστεράς, το 76% του UMP και το 83% του Εθνικού Μετώπου. Στην έρευνα συμμετείχαν 972 ενήλικοι άνω των 18 ετών.
   Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.