Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

Τα περί ... μάχης, να τα πείτε αλλού, ώ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ του δολ ! Όσον περί της ... εκκαθαρίσεως εν λειτουργία, το αυτό θα ανταποδώσωμεν και οι Έλληνες εις τους ΠΡΟΔΟΤΑΣ και τους ΕΧΘΡΟΥΣ, ήτοι τους ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίους, ημεδαπούς και αλλοδαπούς : ... Εκκαθάρισιν εν λειτουργεία !

«Δίνεται μάχη» με την τρόικα

Εκκαθάριση εν λειτουργία, 

η θέση της κυβέρνησης 

για την αμυντική βιομηχανία

   Με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της βόρειας Ελλάδας συναντήθηκε ο πρωθυπουργός παρουσία και του υπουργού Οικονομικών.
   Κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Γιάννης Στουρνάρας ρωτήθηκε για το θέμα των αμυντικών βιομηχανιών, λέγοντας ότι η κυβέρνηση δίνει μάχη για να πείσει την τρόικα και την Επιτροπή Ανταγωνισμού ότι η εκκαθάριση εν λειτουργία σε βάθος 5 ετών αφήνει μεγαλύτερη αξία στο Δημόσιο από ότι η πτώχευση.
   Σε δεύτερη ερώτηση εάν είναι σίγουρος ότι δεν θα καταλήξουμε σε λουκέτο των αμυντικών βιομηχανιών και της ΛΑΡΚΟ με απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις, ο κ. Στουρνάρας απάντησε:
   «Εμείς θα το προσπαθήσουμε αυτό το πράγμα, γιατί πιστεύουμε ότι τουλάχιστον ορισμένα κομμάτια από τις επιχειρήσεις αυτές έχουν αξία».
   Εντός της ημέρας η τεχνοκρατική απάντηση της κυβέρνησης στην τρόικα.
   Στη σύσκεψη μετείχαν επίσης οι υπουργοί Κωστής Χατζηδάκης και Γιάννης Βρούτσης.
   Οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων παρουσίασαν στον πρωθυπουργό τα θέματα που τους απασχολούν με πρώτο αυτό της ρευστότητας.
   Συγκεκριμένα, έθεσαν θέμα εγγυημένων τραπεζικών επιταγών προκειμένου να εξασφαλίσουν προσωρινή ρευστότητα στις επιχειρήσεις τους.
   Επίσης, ζήτησαν να υπάρξει ρύθμιση για παλαιότερες οφειλές στην εφορία, ενώ ικανοποιήθηκε αίτημά τους για μεταφορά αστυνομικού τμήματος που βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους.
   Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.