Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ώστε, οι ... καλοί εβραίοι ανέλαβον (εργολαβικώς ; ...) την υπεράσπισιν και των νέγρων ! Έστω ! Αλλά εκείνα τα περί ... πανανθρωπίνων αξιών και περί σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα τι τα θέλουν ; Ψεύδεται ο εβραίος του ισραήλ Βανούνου, όστις εδήλωσεν προ πολλών ετών, ότι οι ... εβραίοι ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ; ... Την ... αρμονικήν συμβίωσιν των ανθρώπων να την εφαρμόσετε πρώτον εσείς, μετά των Παλαιστινίων, και κατόπιν να παριστάνετε τον ... κατήγορον ημών των Ελλήνων ! (Άπαντα ταύτα, ανεξαρτήτως του ότι δεν συμφωνώ μετά των δηλώσεων της Χ.Α.) !

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
Το ΚΙΣΕ εκφράζει τον έντονο αποτροπιασμό του Ελληνικού Εβραϊσμού για τις επαναλαμβανόμενες ρατσιστικές δηλώσεις του αρχηγού της Χ.Α. εναντίον του νεαρού μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο, τις οποίες και καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο.
 
Παρόμοιες ιδέες, βασισμένες σε ποταπά ρατσιστικά κίνητρα που προωθούν το μίσος και τη βία εναντίον συνανθρώπων μας, παραβιάζουν τις βασικές αρχές του δημοκρατικού μας Συντάγματος που προβλέπει την ισότητα ανεξαρτήτως χρώματος δέρματος, φυλής, ή θρησκείας.
 
Οι απαράδεκτες αυτές δηλώσεις καθιστούν ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη για τη θέσπιση ενός ισχυρού και αποτελεσματικού αντιρατσιστικού νόμου που θα θωρακίζει τις συνταγματικές ελευθερίες και τις πανανθρώπινες ηθικές αξίες, προκειμένου να διασφαλιστεί ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα και η αρμονική  συμβίωση των ανθρώπων.
 
Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου  2013
Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.