Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Όχι, Λάζαρε ! Για να ιδρύσουν το παράνομο ΣΚΟΥΠΙΔΟ-κράτος τους (1948), μας ρίξανε στον "εμφύλιο πόλεμο τύπου Συρίας", ώστε να μη μπορούμε, να αντιδράσουμε ! Επειδή, εκτός των μεγάλων δυνάμεων, που κι' αυτές θα είχαν αντίρρησι (γι' αυτό και τις κατέστρεψαν), αντίρρησι θα είχε μετά βεβαιότητος και η Ελλάδα των εκατοντάδων πλουσίων Ελλήνων της Παλαιστίνης (πέραν των Ελληνικής καταγωγής Φιλισταίων-Παλαιστινίων) ! Τώρα κατέστρεψαν οικονομικώς την Ελλάδαν, ώστε να μην μπορεί, να προβάλη αντίστασι στην μετατροπή του παρανόμου κρατιδίου εις... Αυτοκρατορίαν ! Και θα καταστρέψη και τις σύγχρονες μεγάλες δυνάμεις (οδηγώντας τις εις ... αλληλοεξόντωσιν), ώστε να μην μπορούν, να προβάλουν αντίστασι και αυτές ! Και έτσι, να προκύψη εκ του ασφαλούς ... Αυτοκρατορία, επί των 7-8 κατεστραμμένων κρατών Αράβων ! ... Παν-ουργία ; ... Ασφαλώς ! Διότι ... "θεόν" των ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων αποτελεί ο ... πάν-ας-διάβολος-σατανάς-κλπ, ήτοι η ... ΤΡΕΛΗ ΓΙΔΟ-ΠΟΥΣΤΡΑ, και συνεπώς ... παν-ουργίαι τα ... έργα του ... !



Λάζαρος Ελευθεριάδης
THE END !!! Μια νέα παγκόσμια “Γιάλτα” είναι προ των θυρών !!! 


   Το δράμα του Ελληνικού λαού στην τελευταία του “πράξη” !!! Κατέστρεψαν μία Χώρα για να “σώσουν” τρείς Τράπεζες. Δυστυχώς !!! - See more at: http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=59937&type=1&kata=0#sthash.sjGbot3P.oJvLbAdv.dpuf 
   Η κατάσταση στη Συρία φαίνεται να είναι ένα βήμα πριν από την ανάληψη στρατιωτικής δράσης της Δύσης σε βάρος της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας και υπέρ των ισλαμιστών ανταρτών και μισθοφόρων.
   Το περιστατικό περί "χημικών όπλων", το οποίο, όπως υποστηρίζουν οι ισλαμιστές, έβαλλε ο συριακός Στρατός εναντίον τους, και η άμεση προσφυγή της Βρετανίας στον ΟΗΕ, "μυρίζει" Ιράκ του 2003 και την προπαρασκευή της τελικής επίθεσης.
   Στην επικαιρότητα επανέρχεται η περιβόητη "κόκκινη γραμμή", του αμερικανού προέδρου Ομπάμα, αναφορικά με τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία, ότι δηλαδή κάτι τέτοιο θα "έδινε το δικαίωμα" στην Δύση για χρήση στρατιωτικής βίας.
   Βέβαια η γενικότερη κατάσταση η οποία διαμορφώνεται “μυρίζει” σχεδιασμένη επίθεση ύστερα από την προσπάθεια αποδυνάμωσης των “αντιπάλων”, με συνεχή και άτακτο ανταρτοπόλεμο, προκαλώντας κατ’αυτόν τον τρόπο συνεχόμενη αιμορραγία στις κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας.
   Η ανάκτηση των πλεονεκτημάτων τα οποία απώλεσαν οι Δυτικοί εξ αιτίας της συμπεριφοράς της “αυτοκρατορικής” Τουρκίας ήταν θέμα χρόνου, και οι όποιες σχεδιαστικές αλλαγές στο εγχείρημα έγιναν και πλέον είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν το “τόλμημα”.
   Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημάνω ότι η συμπεριφορά της Τουρκίας εν προκειμένω, δεν θα μείνει “αναπάντητη” από τούς Δυτικούς, εν καιρώ !!!
   Η M.Βρετανία ανακοίνωσε ότι θα φέρει ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, το θέμα των καταγγελιών για χρήση χημικών όπλων σήμερα στην περιοχή της Δαμασκού, ενώ ο ηγέτης της συριακής αντιπολίτευσης κ. Αχμαντ Τζάρμπα, ζήτησε την επείγουσα σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη "σφαγή" η οποία διαπράχθηκε σήμερα στην περιφέρεια της συριακής πρωτεύουσας, υποννοώντας απο τις κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας. 
   Συγχρόνως, ο Αραβικός Σύνδεσμος κάλεσε τον ΟΗΕ να μεταβεί αμέσως στους τόπους των σημερινών βομβαρδισμών.
   Ο σκοπός της επίσκεψης του αρχηγού των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγού Μάρτιν Ντέμπσι, στα εγκαίνια του κέντρου επιχειρήσεων το οποίο ανήκει στην Κεντρική Διοίκηση (CENTCOM: Central Command), ήταν η έναρξη λειτουργείας στην Ιορδανία, υπερσύγχρονου κέντρου επιχειρήσεων, το οποίο επανδρώνεται από προσωπικό 273 ατόμων.
   Το κέντρο αυτό το οποίο επικοινωνεί με τις αεροπορικές δυνάμεις της Ιορδανίας, της Σαουδικής Αραβίας και του Ισραήλ, φέρεται να ιδρύθηκε για να συντονίσει την επιχείρηση επιβολής ζώνης μερικής απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τμήμα της Συρίας, στο πλαίσιο επέμβασης το οποίο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προπαρασκευής.
   Υπενθυμίζω, ότι στην Ιορδανία σταθμεύει δύναμη περίπου 2.000 Αμερικανών στρατιωτών, μαζί με δύο μοίρες μαχητικών F-16 και συστοιχίες του αντιαεροπορικού – αντιβαλλιστικού συστήματος Patriot. Και ότι το 2003 τίποτα δεν εμπόδισε την Αμερική και την Μ. Βρετανία να εισβάλουν στο Ιράκ, εξυπηρετώντας τα γεωπολιτικά τους συμφέροντα. Ουδείς εκινήθη !!!
   Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας τέθηκαν οι ρωσικοί Στόλοι της Μαύρης θάλασσας και της Ανατολικής Μεσογείου, μετά την διαφαινόμενη προσπάθεια των Δυτικών να εκβιάσουν έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας για επέμβαση στη Συρία, με πρόφαση την δήθεν χρήση χημικών όπλων από τις κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας. Αυτό μεταδίδουν πηγές του ρωσικού υπουργείου Άμυνας από τη Μόσχα.
    Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Αλεξάντερ Λουκάσεβιτς δήλωσε "Oι πληροφορίες ότι οι συριακές αρχές χρησιμοποιούν χημικά είναι πρόκληση, μας κάνει να ανησυχούμε, ότι επίτηδες δημιουργείται κλίμα για επέμβαση στην Συρία. Αυτό μας οδηγεί να σκεφτούμε, ότι έχουμε να κάνουμε με μία οργανωμένη προβοκάτσια".
   Στη Μόσχα, ο πρεσβευτής της Συρίας κ. Ριάντ Χαντάντ δήλωσε, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ, πως οι πληροφορίες για χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς «δεν είναι αλήθεια, και ότι όλες οι πληροφορίες για το θέμα είναι κατασκευασμένες και έχουν στόχο να παραπλανήσουν τους διεθνείς επιθεωρητές οι οποίοι βρίσκονται στην Συρία».
   Είναι πλέον προφανές ότι η “εμπλοκή” στην Συρία και την ευρύτερη περιοχή της προϋποθέτει την διαμόρφωση της όμορης περιοχής κατ’αυτόν τον τρόπο ούτως ώστε να ελαχιστοποιηθεί κάθε πιθανότητα αποτυχίας του εγχειρήματος.
   Αυτό εντάσσει αμέσως την χώρα μας, όπως και άλλες περιφερειακές της Μέσης Ανατολής χώρες, στον πυρήνα των ανακατατάξεων της περιοχής.
Μιά νέα παγκόσμια “Γιάλτα” είναι προ των θυρών !!!
   Οι Γερμανοί θέλουν να επιβάλλουν στην Ελλάδα ένα ακόμη μνημόνιο για να διαλύσουν και να βάλουν στο «χέρι» ότι έχει απομείνει στη χώρα, η οποία, επί τέσσερα χρόνια τώρα κυριολεκτικώς λεηλατείται.
   Βέβαια παρά την λεηλασία, για «κούρεμα» χρέους δεν δέχονται κουβέντα, αφού αυτό σημαίνει και απώλεια εσόδων από τα δήθεν δάνεια βοηθείας τα οποία μας έχουν χορηγήσει.
   Η χώρα τελεί υπό Γερμανική “κατοχή” με τους δωσίλογους πολιτικούς της να επαίρονται περί της σωτηρίας της. Τέτοιο Θράσος !!!
   Το τέταρτο μνημόνιο, το οποίο συνεπάγεται η νέα “βοήθεια” για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού ύψους 11 δις ευρώ και το οποίο αφορά την περίοδο 2014-2016, θα αποτελέσει και την χαριστική βολή για την χώρα.
   Ύστερα, θα «εισβάλουν» τα ξένα και τα εγχώρια “κοράκια” και θα αρχίσουν να παίρνουν "τσάμπα" τα σπίτια των Ελλήνων, τις επιχειρήσεις τους, κρατικές και ιδιωτικές και θα έχουν “σκλάβους” τους Έλληνες στη δούλεψη τους.
   Η χώρα είναι και με τη βούλα ένα Γερμανικό προτεκτοράτο. Έτσι, μας κατάντησαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Τα κόμματα τα οποία, προσπαθούν από το 2009 να μας “σώσουν”.
   Επισκέφτηκε την Ελλάδα ο Γερμανός οικονομολόγος και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Γκ. Ασμουσεν, ο εκλεκτός της κ. Α. Μέρκελ, η οποία, τον στέλνει να συναντηθεί με Σαμαρά, Στουρνάρα και Προβόπουλο, για να έχει ιδίαν “αντίληψη”, για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα, ούτως ώστε επιστρέφοντας στην Γερμανία να μπορέσει να καταρτίσει το μνημόνιο-ταφόπλακα.
   Πίσω από το νέο δάνειο κρύβεται επί της ουσίας και η τελευταία πράξη του “δράματος” για τους Έλληνες. Το νέο μνημόνιο θα δημιουργήσει ολοκληρωτικές συνθήκες εθνικής υποδούλωσης, και θα αποτελειώσει ότι ελάχιστο έχει απομείνει από το κράτος κοινωνικής πρόνοιας, θα επιβάλει εργασιακό μεσαίωνα με νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων.
Το δράμα του Ελληνικού λαού στην τελευταία του “πράξη” !!!
   Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γιάννης Στουρνάρας, προαναγγέλλει τις κυβερνητικές προθέσεις για την απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, επισημαίνοντας συγχρόνως, στην εφημερίδα Real News, ότι «εάν δεν κάνουμε κάτι, θα καταρρεύσουν οι τράπεζες».
   Αυτός είναι ο πόνος του, αυτός είναι ο ρόλος του, αυτών υπάλληλος είναι, των Τραπεζιτών.
   Κατέστρεψαν μία Χώρα για να “σώσουν” τρεις Τράπεζες. Δυστυχώς !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.