Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

Οι μεγαλύτεροι σφαγείς της Ανθρωπότητος ήσαν είτε ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίοι, είτε υποκινούμενοι υπό ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων !

Βίντεο : Ο μεγαλύτερος σφαγέας της ανθρωπότητας για τον οποίο δεν ακούσατε τίποτα ΠΟΤΕ !!! (Εβραίος ...)

Genrikh Grigoryevich Yagoda (1891  1938), ήταν o διευθυντής της NKVD, της σοβιετικής μυστικής υπηρεσίας ασφαλείας και πληροφοριών από το 1934 έως το 1936. Αποτελούσε προσωπική επιλογή του Ιωσήφ Στάλιν και θεωρείται ένοχος για την δολοφονία 10 εκατομμυρίων ανθρώπων.
Το κυνηγητό, τα βασανιστήρια, οι εξευτελισμοί, οι βιασμοί και κάθε άλλης φύσης βαναυσότητα που συνέβαινε στα γκούλαγκ, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Σοβιετικής Ένωσης, αλλά και σε άλλες περιοχές στην επικράτεια του κομμουνιστικού καθεστώτος αποδίδονται στην βαναυσότητα αυτού του ανθρώπου. Ο Yagoda συνετέλεσε επίσης και στην άγνωστη γενοκτονία των Ουκρανών κατά τα έτη 1932 και 1933, όπου 7 εκατομμύρια Ουκρανοί εξολοθρεύτηκαν, ενώ άλλα δύο εκατομμύρια οδηγήθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Όταν το “κομμουνιστικό” έργο των Σοβιετικών είχε τελειώσει, το 1/4 του πληθυσμού της Ουκρανίας είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης. Επίσης, είναι υπεύθυνος για την σύλληψη και την εκτέλεση των μπολσεβίκων Καμένεφ και Ζηνόβιεφ, γεγονότα που απετέλεσαν την απαρχή της Μεγάλης Εκκαθάρισης.

Ο Yagoda είναι εν πολλοίς άγνωστος για τα ανομήματα που διέπραξε και μάλιστα δεν υφίσταται καν ως μεγάλος σφαγέας στην συνείδηση των λαών, όταν μάλιστα έχει ξεπεράσει και τον ίδιο τον Αδόλφο Χίτλερ, εξοντώνοντας περίπου τους διπλάσιους ανθρώπους σε σχέση με το ναζιστικό καθεστώς! Για την ιστορία, ο κομμουνιστής σφαγέας Yagoda ήταν εβραϊκής καταγωγής.Συνολικά τα θύματα του κομμουνιστικού καθεστώτος εκείνης της περιόδου ήταν περί τα 30 εκατομμύρια και αφορούσαν κυρίως ρωσικούς, ανατολικοευρωπαϊκούς και γερμανικούς πληθυσμούς, καθώς και πιστούς διαφόρων θρησκευτικών δογμάτων, όπως π.χ. χριστιανοί και μουσουλμάνοι.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή (βίντεο από εδώ)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Oι Εβραίοι της Γεωργίας συγκροτούν ένα διαφορετικό πληθυσμό εν σχέσει με τους γερμανφώνους εσκενάζυ Εβραίους. Έχουν μητρική γλώσσα την γεωργιανική, πιθανόν να κατάγονται από τους Ισραηλίτες που απελάθησαν από την Κωνσταντινούπολη τον 6ο αιώνα.
Το Τσουγκασβίλι, πραγματικό επώνυμο του Στάλιν, σημαίνει Εβραῒδης ήτοι υιός του Εβραίου. Προήρχετο βεβαίως από χριστιανική οικογένεια, απόφοιτος εκκλησιατικού λυκείου.
Ο Λαυρέντι Μπέρια, συμπατριώτης του Στάλιν, δεν ήταν Εβραίος.
Σήμερα στην Γεωργία κατοικούν περί τις 8000 Ισραηλίτες.
Δύο υπουργοί του Σάακασβίλι, ο Γιάκομπσβιλι( Ιακωβίδης) και Κάσαρσβίλι ( Χαζαρίδης)ήσαν Ιουδαίοι, μάλιστα ο ένας ήταν υπουργός αμύνης κατά την διάρκειαν του ρωσογεωργιανικού πολέμου.
ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.