Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Οι ... βάρβαροι και ... ανθρωποφάγοι ... ερπετο-εβραίοι της ... εβραιο-λετονίας ούτε ... μπορούν ούτε και ... θέλουν, να ... κρυφτούν ! ...

Νυστέρια αντί για πιρούνια

Εστιατόριο στη Λετονία σερβίρει τα πιάτα του σε χειρουργικά τραπέζια

Εστιατόριο στη Λετονία σερβίρει τα πιάτα του σε χειρουργικά τραπέζια

Ρίγα, Λετονία
   Πώς θα σας φαινόταν να τρώγατε πάνω σε χειρουργικά τραπέζια, με θέα ακτινογραφίες και να σας σερβίρουν γυναίκες ντυμένες νοσοκόμες; Την... πρωτότυπη αυτή ιδέα την έκανε πράξη ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Ρίγα της Λετονίας που το ονόμασε «Hospitalitis».
   Πρόκειται για ένα εστιατόριο με θέμα τα νοσοκομεία, όπου οι πελάτες τρώνε σε χειρουργικά τραπέζια, η διακόσμηση αποτελείται από ιατρικό εξοπλισμό, στους τοίχους κρέμονται ακτινογραφίες και οι τηλεοράσεις προβάλουν δημοφιλείς ιατρικές σειρές και ταινίες.
   Το φαγητό σερβίρεται σε χειρουργικά σκεύη, τα ποτά σε δοκιμαστικούς σωλήνες, και φιαλίδια, ενώ τα κουτάλια και τα πιρούνια έχουν αντικατασταθεί από σύριγγες και νυστέρια.
   Όσο για το μενού.. .. σερβίρονται απολαυστικά πιάτα που ετοιμάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζουν με μέρη του ανθρώπινου σώματος.
   Το εστιατόριο είναι χωρισμένο σε διάφορες αίθουσες που θυμίζουν οδοντιατρείο, ιατρείο γυναικολόγου αλλά και ψυχιατρική αίθουσα.
   Το εκκεντρικό εστιατόριο, ωστόσο, δεν κατάφερε να περάσει τον υγειονομικό έλεγχο και έκλεισε.
   Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.